Midsommar
Publicerat den

Då var snart midsommar helgen förbi. Jag började med en klassisk lunch hos Emelie innan vi begav oss för ett kvälls pass på jobbet (13.30-22). Jag gick hem till Davids föräldrars firande hos grannen efter och lekte lite lekar, sen gick jag hem och la mig och somnade ganska direkt. Vaknade till under natten när David kom hem och kröp ner, mysigt. Idag vart det tidig uppstigning för jobb 7! Emelie jobbade kvar över natten och fram till elva idag på förmiddagen så dagen flöt på bra och fort :) mysigt att jobba den här helgen faktiskt när vi var iväg på firande och grillade på kvällen igår, fick iallafall midsommar känslor!
Efter jobbet idag så åkte jag hem till alunda och har vart med frida och grabbarna på bakis häng.. Även fast jag inte var bakis var jag nog tröttast!

Nu ligger jag i sängen med paddan och ska snart slå på en film att somna till, imorgon är det jobb 7 igen, sen får jag en dag ledigt på måndag och sen är de jobb igen. Dagis på tisdag och sen Östhammar resten av veckan och även helgen, men cash is king!!

Ciao




Summerburst 2013
Publicerat den

Åh vilken galen underbar och spårad helg!! Vi bodde ett gäng på åtta personer i ett hus precis vid Globen över helgen och där hölls att för och efter fest. Summerburst var helt galet kul och jag har väl aldrig hoppat så mycket! Har ganska mycket bilder ifrån huset men dom ligger på mobilen och vet inte hur jag gör så jag får dom till paddan..
Man måste vara där för att få rätta känslan, allt runt omkring och alla glada människor.

Kom hem på söndag kväll, vi sköt på städningen så länge det gick typ.. Låg i stora sovrummet och snackade istället.

Igår började min visdoms tand att krångla IGEN!! Blir tokig på den.. Så nu fick jag en ny tid i Årsta imorgon, nu ryker den... :(

Dags för glass och internet shopping som tröst!




11e juni
Publicerat den

Vaknade ganska tidigt, fixade lite här hemma och sen gick jag och handlade, tredje kvällen i rad som jag lagar middag ikväll, bara kul när jag får bestämma vad som ska serveras!

Sitter just nu och äter sallad ifrån salladabaren på Ica, mycket gott. Ska snart städa undan lite här hemma åt mamma och sen slänga mig i duschen och sen vidare till emil där vi ska snacka lite in helgen, sen hem och laga mat så den är klar när mamma och fia kommer hem!

Idag fyller även min andra halva Pallz 20 barre!! Tyvärr är skitungen i turkland och blir asbrun så tänker ej fira henne...... Eller okej hon blir firad när hon kommer hem!

Min lunch och Frida, haha åh saknar dig nu!!




Studenten
Publicerat den

Här kommer ett litet försenat inlägg om studenten.
Började med att jag och pappa åkte på Davids utspring i gimo och sen vidare hem till honom för mat och fika. Var jättemysigt och trevligt! Av oss fick han ett par rayban brillor och en weekendbag! :)
Var där tills halv fyra då vi styrde in mot Uppsala för att fira Julias student, där åt vi lite till och fikade på de igen. Av oss fick hon pandora smycken!
Stannade där tills efter åtta då jag och pappa åkte hem igen för att jag skulle möta upp killarna och dra vidare till stan, men när jag kom hem så var jag för trött och kall så stannade hemma och kollade film med pappa istället.
David ramlade in vid fem och var mycket nöjd med hela dagen, den var över förväntan för han så de var kul att höra :)

Dagen var så fin och jag är så stolt över mina fina studenter!! Här kommer några bilder, Alles tjej Carro som har fotat, hon fotar så fint så nästa grej jag vill ha är en bra kamera och kunna dokumentera fina stunder på bild.




Lördag
Publicerat den

Håret är isatt och jag känner mig hel igen! Fick även med mig tre produkter ifrån natta för att jag hjälpte henne att färga sitt hår, snällt.

Ifredags var det volleyboll vid sju med cider i kvällssolen, roligt!! Sen fortsatte vi med fest resten av kvällen.

I lördags hade jag och pappa myskväll med jordgubbar och hyrfilm! Somnade ganska tidigt och vaknade idag utvilad, legat i solen större delen av dagen = kräfta nu.. Shit trodde ej det hade tagit något alls.. Lite aftersun på de och insmord kropp imorgon så blir de finfint.

Imorgon ska jag till stan med Julia, ska köpa något att ha på mig på studenten, skor och ja lite små fix, hoppas jag hittar allt!

Att bero på studenten så har det vart en klump i magen hela tiden, förknippat med ångest för mig. Mina TVÅ hjärtan tar studenten på olika ställen, nyss så kom mamma in och hade en lösning, fina mamma. Tårarna har sprutat men nu är det löst!!!!!! Eller ja blir liten stund på båda men det känns bäst, vill inte svika någon.