Onsdag
Publicerat den

"Skönheten" damp? (Säger man så?) ned i brevlådan igår och var katastrof.. Inte gräddvit överdel som på bild utan kritvit och inte den bästa kvallen.. Nu till de värsta, jag fick inte ens på mig den!! Eftersom det är en byxdress så måste man ju hoppa i underdelen först, tror ni jag fick över den över rumpan? Nej. Haha fatass.. Tillbaka med den direkt!

Färgade iaf mitt hår idag direkt efter jobbet, mycket nöjd, Suzanne är så bra på färg! Imorgon blir jag långhårig direkt efter jobbet med, härliga tider!!

Nu ska jag kolla en film med lite godis och sen somna i tid så jag är pigg tills imorgon.




Monday
Publicerat den

Min helg bestod av Åland på fredagen med frida, jobb lör och sön på caféet! Så idag fick jag min lilla vilo dag, sov ut till tio sen brumma jag till stan med mamma. Körde in och de gick faktiskt mycket bra :) vi shoppade på hela dagen tills vid fem då vi begav oss hemåt. För min del vart det ett par byxor, ett linne, en tröja, underkläder och två bikinis!
Nu på kvällen så kom Emelie hit så satt vi och snackade på i några timmar av sällskapet ost och kex, gott.

Imorgon ska jag jobba igen fast nu på dagis.
Längtar till slutet på veckan, på onsdag så färgar jag håret och på torsdag sätter jag i löshår :)

Hoppas att min skönhet dimper ner i brevlådan snart, beställ för att ha på Davids och Adams studenter!




Lördag
Publicerat den

Igår var det smärta på hög nivå, tårarna kunde inte sluta rinna och jag var arg. Arg på mina jävla visdomständer som bara ställer till problem. Var hos tandis igen igår och dom gjorde ett litet ingrepp, skördar bort tandkött vid tanden, gissa om jag hade ont efter!!
Käkar Alvedon och Ipren hela tiden, himla trött hela tiden.

Snart ska mamma göra en grekisk sallad, hackad i mini bitar så jag får in de i munnen.. Haha. Sen ska vi kolla hockey och sen festivalen, så blir lugnt nu fram tills på onsdag då julles skiva är, ska bli kul om jag är bättre tills dess, hoppas läkningen går fort!

Nu ska jag kolla lite resor, vill bort nununu! Även fast jag inte har tid, massa jobb som står i vägen så får bli till hösten. Förresten så ska jag jobba imorgon 9-17.30, hoppas jag bättrar mig lite under natten. Hejs




Min fredagskväll, jag paddan och värktabletter
Publicerat den




Hemsk morgon
Publicerat den

Idag när jag vaknade hade jag så fruktansvärt ont i min visdomstand, helt hemskt. Jag fick ringa akut tid till tandis och dom rättade till de, nu går jag på Alvedon men tror de har släppt helt nu.
Hade gått ner i halsen med men efter en strepsils ingefära så är jag som ny igen!

Shoppade lite här om dagen, nya tränings kläder ifrån craft, mycket sköna! Sen lite inredning till friggan som nu ser lite annorlunda ut. Fick även ett par nya converse av mammi, ett par låga i en aprikos färg, fint till sommaren!

Har gått och blivit med en padda med, hur skönt som helst att blogga på!!
Nej nu ska jag dricka upp min shake och sen ge mig ut på en spring runda, hejs