22 december
Publicerat den

Igår åkte jag till david på kvällen, åkte hem vid elva idag, david och Viktor skulle köpa klart alla julklappar så då tog vi samma buss! Han hoppar av här sen när han är klar :)
Jag är iaf klar med alla julklappar, hur skönt som helst!!
Nu har jag hoppat i dif tröjan och mjukisarna och ska åka till mormor och morfar och fika med mamma snart :) HARE BRA HEJJJJ




20 december
Publicerat den

Helgen var galen! Jag chrille pelle och linkon satt hos pelle och förade tills halv tolv / tolv då vi drog ut, hade en super kväll med grabbsen! Dock missade jag sista bussen hem.. glad pojkvän jag hade hemma i min säng då.. hehe, men det löste sig fick hämtning i stan och hur värt var det inte att david låg i min säng när jag kom hem? gulle! :D
På lördagen så satt jag i löshår bakis som en jag vet inte vad... david spelade match och kom hit direkt efter den så åt vi onyttigt och kollade på tv. ¨
I söndags så gjorde vi inget vettigt alls, bara låg och mös, åt tacos på kvällen och sen kollade vi på jägarna 2 med familjen, så sjukt bra film!!
Igår så gick jag sista dagen i skolan för dethär året, så sköööönt. Så nu ligger jag bara i sängen, idag ska jag städa mitt rum och sen åka på ett litet hemligt uppdrag, hoho.

PUSS J



16 december
Publicerat den

Träningen imorse gick bra, lite känningar i höften igen bara... Åkte hem och har precis fixat klart mig så nu väntar jag på att chrille ska hoppa på bussen i östhammar och sen hoppar jag på här, ses i dimman gott folk!

här har ni mig ikväll!



15 december
Publicerat den

Har haft praktik hela dagen, lagt folie slingor, fått mina naglar lite nedfilade, lagt slingor i hätta och sen klippte natta mig. Hjälp så kort hår jag har nu!! Men jag klippte av det för att jag ska sätta i löshår på lördag på salongen. Så då får det växa om igen nu :)
Igår fick jag min älskade dif tröja, fick i födelsedags present att välja vad jag ville ifrån deras hemsida så idag kom den i brevlådan!

Just nu så sitter jag och planerar inför imorgon, ska först in till skolan på styrka och kondition då det är beep test.. sen hem och duscha, ska kanske sola också! Sen packa med lite saker och åka in till stan till pelle så ska jag pelle och chrille gå ut på kvällen! Bloggar nog mera imorgon så får ni se håret också! HEJS



14 december
Publicerat den

Helgen bestod av massa mys, var hos David hela helgen och på söndags kvällen åkte vi hem till mig. Gick i skolan på måndagen och fick tillbaka svenska provet, tack för att de gick bra! Sen hem och när jag hade krypit ner i sängen så överraskar David med att han sitter på bussen hit, han tog bussen efter träningen. Lycklig tjej! Gjorde satsiga mackor till han med ljus och mys. Vi var hemma igår och bara tog det lugnt, david kunde inte gå för att han hade skadat sig på träningen så jag fick hjälpa han överallt, stackarn han är då alltid skadad. Sen sov han här tills idag så ikväll får vi sova själva, sämst..

Kom precis hem ifrån skolan så ligger i sängen och äter popcorn och vilar till tvn! Imorgon väntar en hel dag med praktik.
Ska försöka få mamma att åka med mig till gimo ikväll och sola! PUSS HEJ




18 vintrar!
Publicerat den

Äntligen 18!!! Fick en massa fint som jag kan visa bilder på sen. Mös med en sjuk david som skakade av febern.. usch så synd jag tyckte om lilleman.
På fredagen så var det träning på morgonen och sen lite shopping. Sen var det hem och fixa till kvällen, hade ett underbart gäng brudar här som gjorde min kväll till guld, ni är underbara! <3
Vi drog vidare ut på bj och det var spårat kul, helt galen kväll! Fick sjuts hem av martin och åt drive in i bilen. På något vänster så åkte millan också hem till mig? haha! Men när vi skulle gå in så fanns inga nycklar.. jag hade glömt dom inne. Och ingen hemma, kul. Så vi fick upp friggan med en extra nyckel, 8- grader var det där inne, skönt!! 

Idag så vaknade vi halv nio av alarmet och millan skulle åka och jobba stackarn.. sen sov jag lite till inne när pappa hade kommit hem och sen kom sandra. Vi har bara degat och myst i sängen hela dagen. Nu taggar vi om till en ny kväll på salu!!

 
beccis kajsa frida

jag empa beccis

sandra

kajsa johanna och bella

SMET, haha blåbäret