29:e Januari, shopping!
Publicerat den

Kom hem ifrån stan för ett tag sedan, åkte in imorse med Emelie! Vi båda gick lös och spenderade mycket pengar, men jag fick med mig de saker jag skulle hem så jag är mycket nöjd! Har dock ett köp stopp nu ett tag framöver..
 
Är ivrig, har inte tränat idag och längtar verkligen tills imorgon då jag får svettas igen på gymmet, helt otroligt, jag som alltid har tyckt att gymma är super tråkigt, nu är det bäst! 
 
På fredag så packar jag och prinsen in oss i bilen med skidor och drar upp till farmor över helgen. På lördag blir det skidåkning i järvsö och sen bara en slapparhelg. Ska bli skönt att bara vara vi två, längesen vi gjorde något tillsammans nu. Imorgon har vi 1 ½ år tillsammans och de tänkte vi att vi firar i helgen :))
 
Dagens inköp skulle det komma bilder på här ja.. men nejdå. Bloggen strular och jag kan ej lägga upp bilder, jag som hade ansträngt mig och knäppt kort på alla inköp.. trist. Får se om det går senare!
 
 
 



Ny vecka
Publicerat den

Helgen var bra, i fredags var det först middag och bowling med brudarna ifrån klassen! Sen tog jag och frida oss till axel där några killar var som vi förade med och sen blev de bj, myyycket folk. Vart en väldigt bra kväll som ej slutade i pizza för min del.. Haha (tack och lov). Sen fick jag skjuts till Östhammar, där låg tre drägg.. Somnade vid halv sex och sen upp vid halv tolv för mat pizza, hehe.

I veckan som var så körde jag och frida tre mördarpass på gymmet, likaså igår. Nu sitter jag på bussen till gimo så ska vi träna där idag.

Imorgon vill jag ta mig till stan för att köpa en sak till helgen jag länge suktat efter!




Rast
Publicerat den

Nu sitter jag på rast på jobbet, dricker lite te och väntar på att busfröna ska vakna! Ikväll när jag slutar så ska jag hem och klippa Anna och efter de blir det frida häng eller så åker jag till Östhammar :)




Träningen tar fart!
Publicerat den

Idag vaknade jag i min mans armar, mysigt! Men han åkte till skolan en stund och jag låg kvar tills jag Frida och David åkte till gymmet för ett mördarpass på två timmar.. Kommer kännas i kroppen imorgon. Mina armar är döda och imorgon ska jag bära på gullebarnen på dagis, blir nog bra!

På fredag hoppas jag vara helt frisk så jag kan köra mera kondition igen, hoppade de nästan helt idag.

Annars då? Jo jag har klickat hem en väska, tröja och en ny sport bh för att jag är så duktig!!

Bild ifrån båtveckan, haha love u




Tisdag 22 januari
Publicerat den

Blev jobb i fredags också, med feber.. Men jag kämpade på och var med hela dagen. Sen åkte jag hem och hela min helg har jag bara vilat för att bli frisk, går sådär men imorgon ska jag träna igen. Igår var jag och David bara hemma hela dagen, vi bakade och lagade mat! Sen fick jag skjuts av pappa till Sanne i österby för middag och mys!

Idag vaknade jag tidigt och snart ska jag gå och sola tror jag, sen färga håret ikväll!
På torsdag blir det jobb på stugan igen och på fredag mys med tjejerna ifrån klassen med bowling och goda drinkar!!




15e januari
Publicerat den

Idag så fixade jag med samtal på morgonen och sen vidare till gimo där det blev gym med frida och emelie! Efter de så åkte jag till Östhammar, solade en tolv minutare och sen handlade jag massa frukt åt oss.

Nu ligger jag i sängen och kikar house, David pysslar med något annat där nere!

Imorgon ska jag jobba och sen ta sen buss hem för att jobba på stugan på torsdag. Sen gym igen efter de, och på fredag blir det gym och sen mickis time förmodligen!




14e januari
Publicerat den

Känns som att det är söndag idag för att man festade igår.. Var iaf knutmasso och jag körde på en enkel pingvin kostym med emelie! Förfestade med massa partyglada tejer i gimo och sen vidare till gatan, sen ny förfest med lite killar också och tillslut upp till ladan där i dansade tills benen vek sig. David kom och hämtade mig på natten så åkte vi hem till mig och sov, snälla prinsen. 
 
Imorgon så har jag fullt upp, måste ringa ett jobb samtal och sen ett samtal om min mobil. Sen fixa med cv och efter de åka och träna! Får se om jag får med mig brudarna eller om jag blir själv igen. På onsdag så ska jag jobba, långpass 11.30-22. 
 
Har kanske även kommit på en födelsedagspresent till David, får se om det blir den eller inte men tror han kan gilla den :))
 
 



11e januari
Publicerat den

Det här med blogg var ju lite kul nu igen!
Jag har tagit på mig träningskläderna och satt upp håret, redo för träning med emelie i östhammar :)

Efter träningen så ska jag träffa tjejen som jag är ledsagare till och gå på innebandy!




/david
Publicerat den

Nu myser vi i sängen också så ni vet! Over and out




10e januari
Publicerat den

Idag var jag på stan med min kära kompanjon emelie! Jag köpte tre nya tränings tröjor och lite små smink. Sen åkte vi upp till mammas jobb och fikade och sen hjälpte vi till att plocka bort allt julpynt där.

Väl hemma så var david redan här när jag kom hem och vi lagade middag, lax, mums. Sen har vi bara tagit de lugnt och hängt framför tvn i soffan.

Har även gett mig in i balsam metoden idag på riktigt, ny kropp och nytt hår ska fixas Iår!!




9e januari
Publicerat den

Har precis landat i alunda igen efter att ha gymmat med frida och emelie i gimo! Första gången jag var på de gymmet och njaa, jag vet inte om jag gillade det så mycket, så otroligt litet.. På fredag ska vi till Östhammar istället och gymma!
Kondition 30 min och styrka resten, mycket nöjd!

Nu sitter jag på salongen och väntar på att natta ska bli klar med sin kund, sen blir det lite skitsnack i väntan på frida som ligger och blir knådad i en timme, gud så skönt!

Ikväll fortsätter min tv kväll med kesella dipp och gurka.




8e januari
Publicerat den

Första inlägget för Iår!
Min jul och nyårsafton firades med dom närmaste, min familj och släkt på julafton och sen kompisarna på nyår, talen vid våran middag, jag blev rörd. Vi är ett sånt härligt gäng!!
Har fått helt ny sjud utrustning som jag bara vill prova nuuu, så himla snygg!

Igår köpte jag gymkort, på ett år. Nu ska jag ta tag i träningen, hoppas jag kan hålla i det också! Har härlig träningsverk nu som ska byggas på imorgon.
Färgade även bort min utväxt idag och lite ljusa slingor på de, snart back to blonde!

Imorgon ska jag träna och sen vill jag till Uppsala på torsdag, har lite inköp som väntar.