hoppigt inlägg..
Publicerat den

Min stockholms helg var hur bra som helst, firade faster som blev 30år och dagen efter var det shopping hela dagen! Handlade lite för mycket och hade tänkt att spara mig ett tag med shoppandet nu.. Men det bröt jag i tisdags när jag shoppade upp ett x antal laxar... ajaj men mycket fint fick följa med hem! Var så snäll så jag köpte en massa till David med!
 
I veckan så har jag jobbat på helt enkelt, idag var jag ledig och satt hos frissan hela förmiddagen, sen lunchade jag med natta! Vart som vanligt mycket nöjd, nu är mitt hår kortare och lite ljusare, åt koppar guld hållet.
 
Imorgon ska jag klippa massa här hemma och sen titta på hockeymatch med Emelie och David, på lördag kväll ska jag jobba! Så min helg blir lugn.. blir nog utgång nästa helg istället.
 
ciao



Onsdag
Publicerat den

Ska starx äta lite lunch med pappa och sen sticka iväg till Östhammar på en grej, sen vidare hem till David.
Igår körde jag för första gången i mitt liv bil!! Körde i en timme med morfar och fick inte ett enda motorstopp, så stolt! På fredag ska vi nog köra igen om vi hinner, har läkartid och en annan grej då med.
 
Allt för mig / J



Sjukling
Publicerat den

Kan börja med att berätta om min helg, i fredags så åkte jag och David in till stan och åt middag och sen gick vi på bio med hans mamma och hans lillebror, riktigt mysigt! Vi såg Spiderman, jag var skeptisk innan filmen började men sen satt jag klistrad med ögonen, oj så bra den var!
Natten till lördagen var en av de värsta, jag fick ett sånt grovt hostanfall så att tårarna bara sprutade, jag fick ingen luft alls, ont i lungorna och spydde. Var vaken flera timmar för att hostan var så pass intesiv och ihållande. Min prins låg bredvid mig och det var tur, han fick mig ändå ganska lugn, gjorde te fixade medicin och tog med mig ut så att jag fick frisk luft, vad skulle jag göra utan honom.
På lördagen så vart det ett akutbesök till östhammar där dom kollade upp mina lungor, dom hittade inte något då och undrade varför inte min vårdcentral tagit tag i detta och undersökt mera noga när jag har gått till och från med den här hostan i över ett år nu..
Sen vidare till mormor på kräftskiva, firade henne för att hon fyllde 70år i söndag! Min fina älskade mormor, grattis igen ifrån ditt gullebarn!
 
Idag ringde jag iaf till min vårdcentral och en lung utredning ska jag göra på fredag.. jag ska alltså dras med detta i en vecka till utan att få reda på vad det är. Fick iaf en inhalator som jag ska använda när jag inte får luft som ska vidga mina luftrör ännu mera än vad medicinen kan. Upp till bevis inatt hur det går!
 
Idag har jag bara sovit och kollat film, tar igen missad sömn så fort jag får chansen och blir trött.
Längtar till helgen, på fredag fyller världens bästa lillebror 16år! Så då ska jag fira han, hoppas han gillar min och Davids present :) Sen på lördag åker familjen och David till Stockholm, vi ska på 30års middag på kvällen hos min faster, sen sover vi kvar på hotell och dagen efter blir det shopping hela dagen. Ska bli super mysigt.
 
Nu vart det ett jättelångt inlägg, skulle bara kika in men skrivandet rullade på. Klickade just hem ett par nya klackar som tröst till mig själv som sjukling, dom ska jag rocka på östersjön med mickis senare i höst!
 
Allt för mig / J