Maskinen!
Publicerat den

Igår vaknade jag med David och vi tog oss in till stan för att shoppa, fick med mig ett par skor, en tröja och ett par mysbyxor. Sen gick vi och åt middag på dragon och då kom mamma också så gick vidare till bion där vi såg Cockpit, mycket sevärd! Sen åkte David och mamma hem och jag mötte upp Jossan, Rasmus, Simon och Ludde och vi satt oss på stationen och tog en cider innan vi gick ner mot flustret där Maskinen spelade. Stod och hoppade, dansade och vevade konstant i en timme så man var lagom lökig till efterfesten sen.. haha.
Vi fortsatte och festade på och sen avslutades kvällen på donken, var hemma i sängen halv sju när David skulle gå upp och åka till skolan. Kunde inte sova längre än till tio idag heller, var inte alls trött.
Vid fem så ska jag klippa och sen kommer mamma hem med ett par till nya skor till mig :))
 
Några gamla bilder ifrån när jag och Frida gick i ettan på Fyris, pluttar




 
 



Måndag
Publicerat den

Min helg har vart sjukt bra. I fredags så har jag och David grillmys hemma hos han och tittade på film hela kvällen. På morgonen så åkte jag hem för att få mina ögonbryn vaxade och färgade av suz, vart superbra!
Sen vidare på släktgolfen som min bror vann för fjärde året nu, grattis till han!
På kvällen så satt vi här och förfestade och sedan vidare till Erik på fest, vart inte alls som vi trodde när vi kom dit, lite mera spänning i det hela. Men sen fortsatte kvällen och det var riktigt kul!
På söndagen så hängde jag och David med Tobbe hela dagen tills Davids mamma plockade upp oss och vi åkte till öshammar, hon hade köpt sushi också, bäst!!
 



Klipp och färg
Publicerat den

Sitter just nu på bussen in till stan, dags för ett stort klipp och färg jobb! Får se när jag blir klar, förmodligen sent ikväll! Imorgon ska jag klippa på salongen också om jag hinner klart med kunden idag. Blir middag och mys i stan också :)

Vill ha morgondagen så att jag får se hur mycket jag får i lön den här månaden också! Nej nu ska jag gå av och sticka till här och köpa färg, ciao




Jobbar på vårt hemliga projekt!
Publicerat den




Tisdag - livet som arbetslös
Publicerat den

Igårkväll mötte jag upp Jossan som precis hade kommit hem till alunda igen, vi satt och pratade om så mycket och det visar sig att det är exakt samma sak vi vill göra i höst, så sjukt!! Så ikväll så börjar vi vår långa resa mot förhoppningsvis något bra och lyckat.
Idag har jag spenderat dagen med Johanna som precis knatade hem. Vi har planer på en resa och på fredag blir det nog bokningsdags. Vi har bara suttit och babblat massa om olika alternativ men kom nog fram till att det blir Turkiet, varför är för att det är så pass solsäkert där nu. Förhoppningsvis blir det två veckor om vi får ihop våra scheman men annars blir det nog en iaf!
Nu ska jag kolla på en serie så att jag kommer ifatt, måste förresten se fortsättningen på Dallas ikväll, det var ju superbra igår!
Bild ifrån i våras när jag och älsklingen var på Kreta, underbart.



Fredag - sista dagen
Publicerat den

Sitter på bussen nu och är snart framme på jobbet, sista dagen idag. Jublar inte direkt.. Visst ska det bli skönt med en sovmorgon en måndag nästa vecka som jag inte har haft på hela sommaren.. Men kommer sakna jobbet och människorna där väldigt mycket tror jag. Jag vet iaf nu vad jag verkligen vill jobba med, att hjälpa människor, på vilket sätt vet jag inte än.

Ikväll ska jag david och mamma in på bio i stan, blir en mysig och skön fredag. Imorgon vankas det kräftskiva, sjukt tagg.

Puss




Torsdag
Publicerat den

Jobbade på som vanligt idag, efter jobbet fixade jag en grej på banken och fick mig en prat stund med Chrille innan min buss gick hem. Åt middag och kikade på massa lägenheter, känns bra att vara på gång! Sen var det dags att klippa och färga en kollega på jobbet, vart super fint :)
Träffade sen frida och junior ett tag och nu har jag precis duschat och lagt mig i sängen.

Måste bara rekommendera världens bästa löshårs frisör, natta!! Hon är sjukt bra verkligen, färgar in och sätter i fort och för bra pris! Så om ni ska göra löshår så gå till henne, skönhetssalongen i alunda. Syns eller känns inte ens att jag har löshår då hon har ett knep med slingorna, som sagt rekommenderar henne varmt!




Måndag
Publicerat den

Båtveckan bjöd på en minst sagt galen helg! Vi körde två dagars och den här helgen kommer sent att glömmas!!

På lördagen satt jag hos natta hela dagen och blev fin i håret, har nu en mörk ombre, fortfarande ovant att jag är så mörk men jag är jätte nöjd :))

Idag var det jobb och det har aldrig varit så mycket patienter som det var idag, satt knappt still en sekund, men det är kul för dom allra flesta är så gulliga!

Nu är jag på väg hem ifrån gimo, stannade till där efter jobbet och hängde med frida och så kom emelie också, mys kväll!
Dags för dusch och middag och sen ska jag sova så att jag är pigg imorgon. Två veckors jobb kvar nu, skulle bara ha jobbat den här veckan men dom ville ha mig där en vecka till, cash is king.

Ciao