Åland
Publicerat den

Igår var det ett lång pass på myran, gick jättebra. Var på en avdelning jag har vart mycket på så kände igen alla barnen :)

Nu sitter jag i bilen med morfar och mamma på väg till ålandsbåten! Vi ska bara åka över dagen, får se om jag får med mig något läskande hem.

Utgången på lördag är planerad och förfesten kommer nog bli galen at kakans house.

Vi hörs om det inte blir titanic av båten, hoho




Jobb
Publicerat den

Just nu äter jag lite och ska strax hoppa i gym kläderna! Ska träna i Östhammar, var super längesen så ska bli skönt att komma tillbaka dit :) efter de blir det ett kvällspass på jobbet med emelie och imorgon ett pass på dagis!

Längtar till helgen då vi ska fira den här huliganen!




Ingen vanlig dag
Publicerat den

För de är Davids födelsedag! Känns konstigt att inte få träffa han idag men jag får gratta han när han kommer hem igen :)

Nu står jag och väntar på bussen, först lite jobb sen träning! Ikväll blir det bara ta det lugnt hemma, ska upp tidigt imorgon.

Grattis igen hjärtat!




Lördag
Publicerat den

Igår så spenderade jag kvällen hos Johanna i östhammar med massa brudar! God dricka och gott sällskap gjorde en bra kväll. Tog bussen hem och hade lovat att sticka till kakan på efterfest men jag gick hem och skulle invänta tiden och då somnade jag, kanske lika bra.. hehe.
 
Idag har jag bara glidit runt här hemma och mot kvällen blev de mellomys och massa snack med Emelie som kom förbi en stund, så himla skönt att bara sitta och snacka om allt och inget! 
 
Imorgon så har jag två klippningar och lite jobb, så fortsätter veckan med jobb och en ålandstripp :)
Nu dags att krypa till kojs och kolla en repris på datorn, har inte sovit i min säng i mitt rum sen david åkte.. sover nu i ett tredje rum med en 90cm säng, mysigt och inte lika tomt som i dubbelsängen när man är själv.
 
Ps idag började jag med "Xlash" som ska göra mina ögonfransar fylligare, jag återkommer med resultat.



Onsdag
Publicerat den

Har precis druckit Chai latte och ska nu tvätta håret. Jag kör på med BM och får se längre fram om de lönar sig.. Blir ju lite mera fett i början men jag har nästan alltid uppsatt hår om jag inte har löshåret i, så då funkar de!

I eftermiddag har jag två klippningar och en färgning, perfekt eftersom att jag är ledig idag :)

Haha jag frida och kakan var oense om tjejen i bygglov öga, vi gjorde det enda rätta och fick svar!!




Måndag, ny vecka
Publicerat den

Idag har jag hunnit träna och jobbat! Träningen var mer än hård idag, hade haft en vecka uppehåll så det var bra!

Imorgon blir det träning igen så jag kommer in i det igen :)
Haft lite kontakt med mitt hjärta i Indien också, så skönt att höra att han mår bra och har det bra.
Finns inte så mycket mer att berätta just nu, vi hörs




Dagen är här
Publicerat den

Igår var sista kvällen med David på fem veckor, vi åt fondue och hade jätte mysigt! Imorse när han skulle åka var det otroligt jobbigt, kändes som att vi aldrig skulle ses igen. Men fem veckor går förhoppningsvis snabbt, känner mig lite tom just nu bara.. Men jag vet att killarna kommer få kul och att dom tar hand om varandra :)

Jag gick hem till johanna för att komma på andra tankar men det är inte så lätt, längtar redan tills jag får hämta hem honom på Arlanda den 24e mars.

Ikväll blir det pizza time hos johanna med några tjejer, känns skönt att inte behöva vara själv ikväll, får se om jag kanske sover kvar hos henne med för imorgon ska jag jobba i Östhammar.






12:e februari
Publicerat den

Bloggar idag igen ifrån min rast på jobbet! Idag så vart det super tidigt morgon, ska jobba på den här avdelningen till klockan ett sen går jag vidare till en annan och är där tills runt fyra.

Efter jobbet så väntar David hemma hos mig, vi ska äta middag och mysa bara, hoppas på en kvällspromenad sen med :)

Känns tråkigt att behöva tacka nej till så mycket jobb, de i Östhammar och mina två i alunda, alla har frågat för den här veckan men det har krockat.. Jaja får vara nöjd ändå, fick lite dagar längre fram!
Imorgon ska jag jobba i Östhammar igen, kul! Var längesen, lika så på torsdag, hadeeee

Haha junior




11e februari
Publicerat den

Blev tidig uppgång idag och jobb på dagis, blir jobb fyra dagar i rad nu! Avdelningen jag är på idag var alla fröknarna sjuka, lite kaos men de går bra ändå :) känns skönt för mig att jag har jobbat mycket på linden innan så man känner barnen.

Helgen vart lite fest lite jobb och lite mys, lite av allt helt enkelt.
Veckan blir som sagt jobb och sen mys med David som lämnar mig för fem veckor i Indien på lördag.




Nudlar
Publicerat den

Hemma en stund och vänder, jobbet gick bra och nu fortsätter min dag i turbo fart. Slänger för stunden i mig lite nudlar med starka kryddor, mycket gott! Sen ska jag ta bussen till gimo och sen öst, ja vad jag ska göra skrev jag ju igår.




Onsdag den 6e februari
Publicerat den

Igår kämpade jag mig upp på löpbandet igen på gymmet, helvette rent ut sagt va jobbigt de var, svetten rann, men åhhh så stolt över mig själv!! Ett plus är att jag var lika duktig idag med när vi tränade :)
 
Jag jobbade till fem idag på stugan med gullebarnen, sen hem och slänga i mig lite yoggi och vidare till gymmet med Frida och Emelie! Kom hem vid nio och nu ligger jag i sängen, ska bli så skönt att få sova. Men blir ingen sovmorgon för tidigt pass imorgon igen på stugan, men slutar ett och då blir det träning med Emelie och sen ett uppdrag. Efter de åker jag till östhammar och kör en färg och klipp på perry och sen hem till min prins. 
 
På fredag väntar lite jobb och träning igen, det är ju så otroligt peppande när man ser resultat, då vill man bara fortsätta! 
 



Min helg
Publicerat den

 
I fredags så åkte jag och David upp till Bollnäs där vi spenderade två nätter hos farmor, mycket mysigt med god mat och bara ta det lugnt. På lördagen gick vi upp tidigt och gav oss ut i backen i Järvsö, var så kul att få testa all min nya utrustning och jag älskar mina skidor!!
Igår när vi kom hem så blev det middags mys i östhammar och sen lite fikatajm. Idag har jag varit hos frida hela dagen, sen hem och träffa familjen, oj vilken mamma gris jag är som har längtat!
 
Nu funkar bilder igen (y) så här har ni min shopping då..
Nya träningsgrejer!
Ny skidjacka.
Present ifrån David, fick hämta ut den nu ganska mycket efter min födelsedag för att den ej fanns innan.
 
Fick även hem en ny väska på posten förra veckan, kan visa den senare! 
 
 



Fredag 1 Februari
Publicerat den

Är fortfarande lite sur att jag inte får upp bilder här, skittråkigt..

Igår klippte jag Monika, tränade och sen var jag på jobb möte och planerade för månaden. Sen hem hit till david och myste med grönsaker och dipp till film!

Idag ska jag träffa tjejerna tolv på gymmet, har jätte tråkigt nu så känns som en evighet tills dess.. Nej dags för frukost!