Helg
Publicerat den

Igår drog jag och frida en utgång tillslut, vi förade i stan hos munken och var inte så taggade just då, men jäklar vad de vände när vi kom in, en sån sjukt spårad kväll som var så jävla kul!!!! Visade norrmän hur vi svenskan psykar loss till levels! Tack alla vänner som var där , ni gjorde min bästa utgång!

Vaknade idag och kollade ner på golvet, där låg Johan.. Haha han fick Sova på golvet då han inte kom hem. Sen åkte jag till stan med mamma och mormor och köpte tapeter, så imorgon blir mitt rum klart! Köpte även en massa annat fint till rummet.
Kom hem och sov igen timmar ifrån inatt, sen har jag rensat i rummet och tagit det lugnt bara. Imorgon ska vi fixa allt och sen får jag äntligen träffa älsklingen!




Tröttis
Publicerat den

Blev ingen utgång, frida skulle på möte och träning och jag somnade när jag la huvudet på kudden, haha. Så jag stannade hemma och har kollat tv och snackat med julle hela kvällen!

Skönt att äntligen kunna komma fram bra i mitt rum, vi håller på att göra om lite här inne, i helgen ska jag åka till stan och välja tapet! Sen ska jag även göra en jättefin sak med min säng, visar er det senare!
Nu ska jag sluta surfa runt på ajfånen och bara blunda, dags att somna i tid idag eftersom att jag är död på dagarna.. Imorgon väntar praktik, hoppas att Sandra kan göra något lätt åt mina naglar så ska jag nog färga hennes hår, imorgon har hon inget att säga till om , då är det jag som bestämmer färg ;) oppa!!




18 januari
Publicerat den

Hejhopp, idag har skolan rullat på som vanligt. Fick tillbaka våra försäljning och service prov och jag är mer än nöjd!
Sitter just nu och inväntar mamma och mat, sen blir det kanske en utgång ikväll, vi får se!

Jag och min prins!


PUSS J




14e januari
Publicerat den

Igår var det knut, jag gick ut som bebis med amanda emelie emelie och bella! Vi var bra utklädda så att ingen kände igen oss. Sen var det upp till ladan och dansa loss lite.
Idag har jag bara degat i sängen heeela dagen, har duschat och nu väntar jag på maten. David kommer om en timme och efter att jag har ätit så ska jag ringa hit emelie så ska vi dra oss på partaj! Får se om jag knäpper lite bilder så att ni får några bilder på den här bloggen.

Jag saknar dig hela tiden, väldigt mycket. Snart ses vi igen, mer än halva tiden har gått nu. När vi ses så tar jag studenten, sen ska vi leva i sommar! <3



Nya håret!
Publicerat den

Funkar inte att ladda upp bilder för mig via mobilblogg, vet inte varför.. men här kommer en bild på mitt nya hår iaf :)

Bilden är inte riktigt rättvis, jag är lite ljusare irl, dåligt ljus bara. Jag är iaf supernöjd, tack nattis!



Hos frisören!
Publicerat den

Ska snart börja färga mitt hår, nytt år = nytt hår! Så nu blir det inte blond längre! Slänger upp en bild på de när det är klart :)




2012
Publicerat den

Oj så fort detta år har gått! Kan ju berätta lite kort om mitt år:
I Januari så gjorde jag slut med min dåvarande pojkvän och gjorde lite dumma grejer.. hehe. Vi gjorde gimos gator på knutmasso som brandmän!
I februari så var det kärleksfest på schemat, jag och palles resa dit är något jag aldrig kommer glömma, trodde då på riktigt att jag skulle dö.
Jag och empa började festa själva och var på årets mest spårade fest kanske? nej men nästan!
I mars så fixade frida fest, spårade ur totalt men innan dess var det så bra! Dagen efter så taggade jag och empa om och festade vidare.
Festade även mycket med owis här, mycket förande här och sedan vidare!
I april så fyllde owis 20 och vi var där och firade det med honom, han fick en flaska rödvin av oss (internt).
Jag började umgås med sanne och bella och hittade två nya vänner för livet!
Valborg firades först i uppsala och sen i östhammar, var så hemskt kallt så jag höll på att förfrysa tror jag..
I maj så hade jag empa sanne och bella en förfest hos sanne som vart den kraftigaste av alla, haha ni fattar!
Badade även med min twinie i poolen i början av maj, var nog inte första doppet men ett av dom iaf!
Träffade david i smyg första gången i början av maj, haha.
Den 20e maj så bokade vi en resa till Bulgarien Sunny Beach, det är nog det roligaste jag någonsin gjort. Fullt ös ifrån morgon till kväll, obeskrivligt! :D
Juni kom och vi firade bella som tog studenten! Efter mat och dricka hos henne så åkte vi till öre där alla andra också var, sov hos empas dåvarande pojke jonny.
Åkte sedan till bullis och rockade sönder livet ungefär, somsagt bästa veckan!
Kom hem och festade mycket i östhammar hos alle, vart mycket fester där för mig i somras.
Frida hade 18års fest ute i ett partytält.
Umgicks väldigt mycket med david här också, sov hos han varje gång jag var i östhammar och låg fortfarande lite lågt om oss.
I juli så forsatte festerna hos alle, haha sjukt! Och den 30e juli så blev jag och david ett par, hoho.
I augusti så kom båtveckan och då fick jag även ihop empa och sebben första gången, hihi stolt.
Hade fest här med alla pojkarna ifrån alunda och david sebben och vicke ifrån östhammar.
Umgicks nästan hela tiden med david!
I september så var det fest hos erik, och sandra kom in i mitt liv genom den festen. Vi blev tajta sjukt fort och är det nu idag också :) förstår varandra helt och hållet jämt, haha!
Empa fyllde 17 barre!
I oktober så fyllde sanne 17år och det firades hemma hos henne med mat och dryck. Efter det så åkte jag och empa vidare på fest men sen ångrade vi oss och då fick chrille hämta oss :)
Här var även Linus fest, ojoj vilken kväll. Helt galen men så jävla rolig! fish sandra? hahahaha.
I november så var det maskerad i österby som jag och palle åkte på, jag var utklädd till fransk städare.
Sen var det lite små äventyr som bad i tunna hos joel, fest hos david, fest i alunda.
Sen kom DECEMBER OCH JAG BLEV 18!!! Hade middag och förfest här för brudarna och sen in på bj, oj vilken underbar kväll! Slutet i friggan kan vi klippa bort.. haha.
I december har jag vart ut ett flertal gånger, firat mig, firat jul och nyår!

Nu är 2012 här och det känns sjukt bra, snart studentkryssning och sen kommer alla skivor, studenten, bulgarien och sen sommar!!

/ J