trött.
Publicerat den

Var riktigt trött imorse då jag inte sov bra inatt, konstig känsla i magen.. Men krigade mig upp och jobbade på som vanligt. När jag kom hem la jag mig dirr och sov och sen åt jag middag. Nu ska jag snart ut på en kvälls promenix.
Ikväll (när jag har somnat, haha) så kommer David hit, har inte träffat han sen i söndags så det är dags nu. Kommer inte träffa han ikväll heller men jag får iaf sova med han :)
Visstja, glömt och sagt de, men innan jag började jobba så skaffade jag mig min första gaddning! Blev ett J på utsidan av armen nästan vid handleden, gjorde inte alls så ont som jag trodde. Nu vill jag bara göra flera, fast i tattoträsket..
Blir inget Bollnäs för mig och David nästa helg för vi kom på att han jobbar.. fan också. Men ska höra med Johanna om hon är sugen på att dra dit!
/ J



Kväller
Publicerat den

Idag så jobbade jag, hem och klippte, åkte till gimo till Frida. Kajsa kom också så vi hade en myskväll med massa att ta igen!

Bara tre dagar kvar nu att jobba.. känns både bra och dåligt. Skönt att få en veckas ledigt med lite sovmorgon men skulle ändå kunna jobba mera eftersom att jag trivs så bra! Men jag behöver nog en slappar vecka för sen väntar fem veckor till av jobb i östhammar på sjukhuset! Det ska bli spännande och tror redan nu att jag kommer att trivas bra där med :)

På min lediga vecka så ska jag nog tillbringa mycket tid i stugan som det ser ut just nu, några dagar i veckan med pappa och släkten och sedan på fredagen åker jag och david upp över helgen, mysigt!

På fredag så kör vi en repris ifrån i lördags, alltså midsommardagen. Sjukt galen kväll i öregrund med Frida och David, skrattade så man fick ont i magen! Så nu längtar jag tills fredag då det blir grill och förfest och sedan öregrund med Frida, David och Tobias!




Kreta 2012
Publicerat den







Helt sjukt så jag längtar tillbaka, en vecka av bara sol bad och mys.

Just nu lutar det åt att det blir en till resa i slutet av sommaren, svea vill ju inte bjuda på något vidare sommar väder. / J



Resumé
Publicerat den

Har lagt bloggen helt åt sidan och bara tagit det lugnt den lilla ledig het av denna sommar som jag hade.
Min student var iallafall den lyckligaste dagen i mitt liv, gick med ett stort leende på läpparna hela dagen! Helt otroligt att jag har blivit så stor, känns så konstigt och läskigt.. jag som inte ens har lärt mig sätta på en tvätt eller diskmaskin..
Hade en helt underbar kväll också med släkt och vänner till familjen och sedan alla pärlor på flurran!

David, bror (med min skylt) och kusin!

Fina mamma och jag.


Jag, grät så att tårarna sprutade!!

Vårat vrålåk som Tompa skjutsade hem mig och Frida i!

En del av gästerna hemma, skålar för mig! hoho

Nu funkar det inte att ladda upp flera bilder..? Får försöka igen imorgon efter jobbet, måste sova nu så att jag orkar upp. Går upp fem på morgonen så behöver mycket sömn.. Lite kort om min dag då, jobbade till halv fyra och åkte hem och slängde i mig lite nudlar, sen iväg till natta som fräshade upp min färg i håret. Sen vidare hem och klippte.
Ska iaf försöka blogga bättre nu så att jag minns min sommar. Kommer komma upp ett inlägg med bilder ifrån Kreta sen också.

Puss / J



Två dagar kvar!!
Publicerat den

Kom hem igår kväll efter en underbar vecka på Kreta, kommer upp bilder sen! Den här resan kommer jag alltid minnas, så himla mysigt!!

Igår när jag kom hem så går jag in i vardagsrummet och där sitter julia!!!!!! Fick panik i kroppen, glädje tårarna sprutade ifrån oss, efter tio månader var det så otroligt skönt att få krama och pussa på henne igen!

Hon sov kvar hos mig och vi låg OC pratade långt in på natten om allt som hänt. Idag åt vi lite lunch och sen åkte vi till stan, jag fick med mig underkläder tills på tisdag och sen ett par byxor!
Imorgon ska jag först in till skolan för att fixa med vårt lakan till flaket och sen hem och få håret färgat och naglarna fixade av natta, hur bra som helst!!

Två dagar kvar till studenten nu, helt otroligt, obeskrivlig känsla helt klart, nervöst.

Puss j