Torsdag
Publicerat den

Sitter på praktiken och tar det lugnt med natta, slutar snart och då ska jag hem och fixa lite innan brudarna kommer och vi börjar förfesten! Ska på JPs skiva ikväll och våra outfits är nästan kompletta, kommer bli så bra!
Visar bilder och uppdaterar nog imorgon i bilen, ska åka nio imorgon.... Kommer vara död då, haha. Hejs!




tisdag
Publicerat den

Började dagen med långhårsprov som gick bra, sedan kunder och då vart det en klipp och färg!
Nu sitter jag och skriver på min islam uppgift, har bara en punkt kvar nu så ska skriva klart den och slänga ner lite saker i en väska och tuta mot östhammar, har sovit med david många nätter nu så vill inte sova själv.. hehe.
Kommer hem igen om en vecka men ska försöka uppdatera lite om skiva fjällen osv, hejs!



måndag
Publicerat den

Helgen var mycket bra, i fredags så var det med fest hos rasmus. På lördagen så var jag först hos mickis så förlängde hon mina ögonfransar, sjukt bra!
På kvällen så åkte vi till österby och mös med agge och kajan, sen skjutsade frida mig till öst så sov jag hos David. På söndagen så var det dags att åka en tripp till åland med Johanna och David, skulle handla på oss till valborgs helgen i fjällen.
Idag har jag haft klipp och färgkund i skolan sen slutade jag, satt kvar och gjorde klart lite saker med företaget. Sen vidare ner på stan för lite shopping, blev en tröja och några ringar. Sedan åt vi middag på tacobar och vidare hem. Nu sitter jag här och David ligger i sängen och väntar otåligt på att jag ska plugga klart så att vi kan åka till ica och handla kvällens gotti. hejs



fredag
Publicerat den

Åkte till David igår efter att jag hade klippt rasmus och sålt några biljetter till min skiva! Pluggade även en hel del så nu har jag bara ett jävla arbete kvar!!
Vi kollade på hockeyn och tjockade lite, sen så gick vi och la oss, jag var svintrött. Imorse var det pain att gå upp till kvar i sju bussen, men jag klarade det, fick skjuts av Davids mamma till bussen så att jag hann! :)

Kom till skolan halv nio imorse och gick igenom lite saker på rättskunskapen, sen så fick vi arbete själva med ett arbete, så gjorde klart det dirket. Gjorde även klart min individuella rapport, oj så duktig jag känner mig.

Nu ska jag börja dra mig hemmåt, får se vad kvällen bjuder på, känns sjukt skönt med helg!






onsdag
Publicerat den

Idag hade jag bara en lektion, sen så satt jag kvar och jobbade med alla inlämningar jag har, går framåt nu! Skrev klart en imorse och har nästan gjort klart en till nu på kvällen, får fortsätta imorgon. Nu ska jag kika bb i väntan på min tuss som slutar jobba halv nio så han är väl här nio.
Har även lagt en fet beställning till fjällen helgen på förfriskningar, oj så bra!
Igår var jag en stund hos sandra på kvällen, vi rensade hennes garderob så jag tog med mig några plagg hem, tackar för de!

hörs



hejhopp
Publicerat den

Kom hem ifrån en underbar vecka i Åre med David och hans familj på mammas sida i lördags natt. Allt var så perfekt där uppe, åkte skidor dagarna långa med davids mamma och på kvällen var det massa spel, mys och bastu varvat med lite after ski, hur bra? asbra.
Kändes jättetomt att sova själv i min dubbelsäng inatt när vi har sovit på varandra i princip, delade en 70cm säng... Mysigt var det!

Idag så var jag på färgkurs i Stockholm med natta som jag har praktik hos! Var inriktning blonds idag så på morgonen så var det teori sen lunch på tacobar!! och sen så kom det massa modeller som vi färgade sommar snygga!

Nu på kvällen när jag kom hem så var jag super trött, men har ändå hunnit med en hel del. Har skrivit klart två inlämningsuppgifter, så himla skönt! Bara fem kvar.. men snart är det studenten!
Har även kikat runt på ikea och bestämt massa till friggan, ska in i helgen och shoppa med mamma till den! Sen ska jag flytta ut dit efter de.
Blir nog även en tripp med ålandsbåten i helgen med vårat part crew som ska spendera sista april helgen i fjällen!

hejs


jag har den finaste prinsen av alla, han är bäst!



torsdag
Publicerat den

Halloj, vaknade upp med david idag, bra start på dagen! Vi fixade lunch duschade osv och skulle sen åka till östhammar och träffa empa och sebben men empa hade träning tidigit så vi hann inte de tyvärr..
Så vi bara låg kvar i sängen och kikade lite på en serie tills david var tvungen att åka, han skulle hem och lämna bilen. Så nu sitter jag här och inväntar sandras bror robin som ska bli klippt, och sen mamma som förhoppningsvis kommer hem med en ny mobil till mig!!! Världens godaste mat står på middags schemat ikväll också, TACOS!! Sen får vi se vad jag gör ikväll, har några alternativ men blir kanske bara hemma och gosa i soffan.
ciaaaao



måndag
Publicerat den

Helgen spenderades i östhammar, i fredags var vi hos Viktor som fyllde 18år, grattis till honom! Så festade loss där med ett gäng sköna människor!
På lördagen så var jag med Emelie och Sebben hela dagen när Davve jobbade, sen hämtade han oss så åkte vi hem till honom och lagade tacos och var där hela kvällen, super mysigt!
I går så låg jag kvar och sov när han åkte och jobbade, sen kom han och hämtade mig och då höll jag han sällskap tills han slutade och då åkte vi hem till mig och åt middag.
Idag så åkte jag med pallz till thuns, vi skulle shoppa men blev bara en jacka och godis för mig.. hittade inte så mycket. Sen har jag hängt med den bönan hela dagen tills nu.
Imorgon blir det nog träning eller ut och springa, vi får se! Sen på kvällen kommer prinsen.
Allt för mig, hejs