Sista juli
Publicerat den

Igår så bjöd hjärtat mig på jätte god middag med rosè till! Satt ute ett bra tag och myste innan vi gick hem. Vi gick förbi Ica också och köpte gurka och dipp med oss hem, sen kollade vi på film och bara pussades massa, hoho. Vaknade idag och ville bara ligga kvar i hans varma famn men kämpade mig till jobbet! Känns bra när man väl kommer dit för att jag trivs så bra :)

Igår så beställde jag lite saker också så inväntar två packet nu i slutet av veckan när jag kommer hem igen.

Är i Östhammar nu och har precis ätit och tränat, oj så skönt men jobbigt! Blir träna imorgon och torsdag också sen så tar jag helg.

David kom precis hem med en låda cider till mig, så snäll!

Ciao




1 år!
Publicerat den

I fredags så vart det grillbuffe och lite gott att dricka! Sen vidare till anton och sen vidare igen, men jag blev inte långrandig, gick hem med emelie så satt vi och snackade ett bra tag och vettiga saker, hehe. Sen kom Sandra och hon och jag satt utanför friggan med filtar och snackade resten av kvällen, hon var så brun den rackarn! Skönt att hon är hemma igen, nu är allt som vanligt!

Igår så var jag hos Sandra på dagen och käkade paj och kikade film, riktigt bra. Sen hem där prinsen väntade på mig, äntligen var han hemma efter sin Göteborgs weekend.

Idag firar vi ett år tillsammans, tiden har gått så fort men ändå sakta.. Känns som att vi har känt varandra hur länge som helst.
Min fina David, jag älskar dig <3




Helg!
Publicerat den

Igår så vart det grillat och lite gott att dricka hemma hos mig med Sanne mickis och mamma! Sen så drog jag och mickis ut på äventyr i Öregrund. Händelserik och jävligt rolig kväll! Minus en sak som kunde gått bättre.. Men men vi hade varandra och körde på ändå! Slutade kvällen med en pizza bakom Briggen på en bänk med massa snack, sen vart det den otroligt långa bussfärden hem.. Blää. Somnade till och blev väckt av någon random som frågade vart jag skulle av, flög upp och insåg att vi bara va i gimo.. Haha!

Sov länge idag eftersom att jag somnade halv fem imorse..
Snart ska jag börja fixa mig lite igen för ikväll blir det grillbuffe och sen får vi se vart vi tar oss!




23 juli
Publicerat den

Nu var det ett tag sen jag kikade in här, jag har jobbat på i två veckor, är nu inne på min tredje av femte vecka!
Har bott i Östhammar och lite hemma och varit ute och träffat vännerna på kvällarna så har inte hunnit med att blogga.
I helgen var jag och David i min sommarstuga, var hur mysigt som helst att bara koppla av en hel helg! Vi åker upp dit igen när jag har slutat jobba :))

Idag så åkte jag till jobbet och var nog bara där en halvtimme innan jag åkte hem igen, mådde så jäkla illa och hade ont i huvudet. Har faktisk spytt hemma så det var väl lika bra att jag åkte hem! Mår fortfarande inte bra så ska bara ligga i sängen och krya tills imorgon då jag hoppas att jag mår bra igen så att jag kan jobba! Trivs jätte bra på jobbet så det känns kul! Missar ju pengar också nu när jag ligger hemma..

På torsdag åker david iväg till Göteborg tills på söndag.. Oj så jag kommer sakna honom! Inatt blir första natten utan varandra på över två veckor.

Får se vad min helg bjuder på, förmodligen vin med tjejerna iaf! Sen kanske även lite party på fredag.. Får se hur jag känner mig!

Lite bilder ifrån helgen;




Söndag
Publicerat den

I fredags så blev det först häng med Johanna och några med kubb och somersby, sen gick jag vidare till rasmus där Tobbe och Einar också var. Fick med mig Sandra en stund men sen satt jag Tobbe och rasmus kvar själva till fyra på natten då david kom, då gick vi hem.
Igår så sov vi till fyra på eftermiddagen.. Haha. Sen så gick vi en promenad och sen vidare till Östhammar där vi spenderade kvällen och natten.
Idag har vi bara tagit det lugnt och kollat massa film hela dagen. Nu sitter jag på bussen hem, ska möta upp Empa som äntligen är hemma!!! Vi ska käka och ta igen allt som har hänt under de här två veckorna, hon kommer vara svart också den jäkeln...

Imorgon är det jobb som väntar, lite pirrig nu när allt är nytt och så, men blir nog bra!




Fredag
Publicerat den

I onsdags så blev det utgång! Haha åh vilken galen kväll.. Sandra säckade ihop utanför donken av för mycket dricka och vi andra bara åt och åt. Kvällen var iaf sjukt lyckad med massa skratt och galna stunder.

Igår så lunchade jag och julia med thai mat tills hon skulle åka och jobba. Jag solade lite och sen umgicks jag med Sanne och frida! På kvällen blev det promenad och sen mys med David. Imorse så åkte han och jobbade som vanligt och jag sov vidare tills tio då jag skulle upp och ha kund, klipp och färg! Så det blev lite jobb för mig idag ändå, även pengar såklart!

Ikväll blir det grillning här hemma sen ville Johanna att jag skulle komma på Chill kväll med lite gott att dricka och äta, låter bra så blir nog så!

/J




Sommar!!
Publicerat den

Igår när vi satt på klipporna så kändes det verkligen att det är sommar! Åkte sen hem till david där det inte tog lång tid innan jag somnade helt utmattad..
Imorse så sov jag till tio sen kom frida in till Östhammar så köpte vi glass och promenerade runt lite innan vi åkte till gimo och satt oss på hennes balkong. Sen klippte jag henne och sen vidare hem då jag hade en klipp och färg, hon vart superfin i håret, riktigt somrigt!

Nu la jag mig i solen i min nya bikini, får ligga här i nån timme innan det är dags för en ny klippning! Efter de blir det förfesten här och sedan bj med Sandra! Var sjukt längesen jag var där så firar in min ledighet där ikväll.

Nya bikinin




Jobbar
Publicerat den

Sitter just nu på rast i solen med en cola för att hålla mig vaken!
Skulle ha jobbat klart i fredags och fått en veckas ledighet nu men dom frågade om jag ville jobba mer så jag tackade ja! Jobbade igår och ska jobba idag sen så är jag klar här. Ledig tills på måndag då jag börjar mitt andra jobb i Östhammar i fem veckor.

På mina lediga dagar ska jag: ikväll åker vi till Öregrund för att gratta kusin som fyller år! Sen åker jag till david och sover där. Imorgon blir det förmodligen två klipp+färg kunder hemma och sen packa inför torsdag då jag och fina Sandra drar upp med tåget till Bollnäs för att koppla av och mysa! Får kanske sällskap av en dåre på fredagskvällen också, hehe.

Allt för mig, nu ska jag fortsätta jobba sista timmarna, hejs!