myser
Publicerat den

Inväntar min fina mysis i mitt lilla hus, vi ska på lång promenad och sen hit och mysa igen! PUSS

right now!



måndag, loooov
Publicerat den

Har inte bloggat så mycket alls för att david har varit här i tre nätter, mysigt! Igår mötte vi upp sebben joel och empa och käkade på baren, sen hem hit och kika film.
På kvällen så åkte jag och davvisen till hörnan och hyrde en skräckis och köpte mera gotti, som vi har tjockat under helgen! Feg som jag är så låg jag på han och blundade ganska mycket, haha :D

Idag sov jag väldigt länge igen, till två. Har ätit lunch och så och ska hoppa in i duschen nu och sen städa mitt rum inne och sen göra mysigt i friggan igen tills ikväll, då blir det spelkväll där med sandra och killarna!

PUSS




då och nu
Publicerat den


7år gammal
image description
17 (snart 18!!)år gammal

känns som att jag har sett likadan ut i alla år men kanske inte..



Mina hjärtan
Publicerat den





måndag
Publicerat den

Skoldagen gick fort och efter skolan gick jag ner på stan och shoppade lite snabbt, blev en jacka och ett pannband. När jag kom hem så har jag bara legat på soffan och druckit chai te, sov i några timmar också, hehe. Imorgon så kommer empa till skolan halv ett och blir mörkare i håret! Tror att det kommer bli super snyggt nu till hösten :) Vi har hel dag med wella (alltså färgning med deras färger) och då får empa färgningen gratis eftersom att hon är min modell!

bilder ifrån förra helgen när vi var på väg till östhammar på partajjj



PUSS



söndag
Publicerat den

Igår gick vi brudar hem till sanne ett tag och tjockade oss lite. Sen åkte jag och sandra till östhammar för att träffa killarna. Sov hos david med sandra, gick och fikade på dagen och sen gick jag och sandra och köpte chips och dipp och tog bussen hem och david åkte på match! Åkte hem hit och kollade på film och käka chirre, nu är jag själv och har precis ätit och uppdaterat min mobil, lite skööönt. Ska strax duscha men först så kommer sandra för att hämta lite saker hon har här :) En vecka kvar till lov och jag går ju bara mån-ons som vanligt i skolan!! wihoo PUSS J



Maskerad
Publicerat den

Ligger i Davids säng och halv sover utan honom. Han gick upp halv nio för att spela match!
Jag inväntar mamma som ska hämta mig, vill inte åka buss hem idag i mina kläder ifrån igår, haha! Var på maskeraden i österby igår, klädde ut mig i sista sekund till fransk städare. Dansade till fötterna dog.. Jag och frida stod vid djn hela tiden och önskade låtar, haha!
Åkte hem med joel sen så skjutsade hans mamma hem mig hit. Joel var utklädd till min livvakt, sött!
Bilder kommer sen, mobil bloggar nu så ska klä på mig och fixa håret lite innan jag åker, får se vad som händer senare idag, ska ta det lugnt iaf!
CIAO




<3
Publicerat den




Helgen!
Publicerat den

I fredags så var jag med david hela dagen, sen åkte jag på middag hos sanne som fyllt år, så där blev det firande! Sen åkte vi vidare på fest men jag var trött och ville bara hem till david och sova, chrille fick komma och hämta oss och skjutsa oss till östhammar igen och mig till david.
Åkte hem med empa på förmiddagen och solade med sandra. Sen vidare till frisören (våran underbara praktikplats) för att fixa vårat hår. Jag körde på lockigt svall!
Vidare hem och sminka mig och sen kom empa så tog vi bussen till östhammar igen, fest hos linus! Sandra kom med en senare buss sen också! Jag dör vad jag har skrattat det här dygnet, helt sjukt! Det som hände på festen stannar där.. hahahha.
Nästan alla sov kvar hos linus så idag har jag bara tagit det lugnt med david, linus, joel, chrille, sebben, empa och sandra. Käkat pizza och vilat, kommer somna så jäkla tidigt idag känner jag, men det var så jävla värt de!
Ribban är satt..

ciao



torsdag
Publicerat den

Fick mina skolfoton idag så visar dig här empisss


den enda bilden jag inte såg ut som en bitch på... haha

FR09 <3

jag och millan passade på att ta kompisbild, snutte!




onsdag
Publicerat den

Vilken pluggis vecka jag har haft! Skrivit två sv arbeten, naturarbete och naturprov idag! Hade UF på morgonen och vi fick se våran första tygkasse färfigtryckt, såååå snygg :D
Sen åkte jag och millan och käkade på dragon, och sen tillbaka till skolan och skrev prov sen slutade vi. Då gick jag och frida till salongerna och fixade lite med vårat hår, sen åkte vi hem till pelle en stund!
Kom hem nyss och har precis ätit, nu ska jag bara mysa tills min tv kväll börjar. Så skönt att inte ha något plugg kvar.
Imorgon är det sovmorgon till tolv sen börjar jag praktiken klockan ett, sen heeeelg.




måndag
Publicerat den

Kort dag i skolan idag, hade bara naturkunskap där vi jobbade själva med ett arbete som blev klart, skönt! Sen belönade jag och frida oss med lunch och fika på stan!
Sen hem och kolla på massa maskeradkläder, får se vad det blir med lutar åt sailor för mig nu! Ni får se bild sen när jag har betsällt och fått hem kläderna :)
Igår så fick jag ta hand om david, han kom hit skadad efter matchen så fick linda hans arm och ge han lite värktabletter så att han skulle stå ut, stackarn.. imorse så hoppade han praktiken och låg kvar i min säng och sov lääänge, lyckos.

Nu sitter jag och skriver på ett referat som jag tänkte få klart ikväll, hare bra heeej




söndag
Publicerat den

Drog iväg på fest hos boysen igår med sandra! Sen tog jag samma buss som henne och åkte till östhammar och sov hos david. Åkte hem vid fyra idag och har ätit och nu sitter jag faktiskt och pluggar..!! Håller på att skriva bokanalysen och är på fjärde av femte punkten nu, sköönt. Sen ska jag plugga lite annat innan david kommer hit.
Han stackarn ska upp fyra / halv fem imorgon så får se till att få han i säng tidigt, haha!




jag får liksom ingen ordning
Publicerat den

Över två veckor sen jag uppdaterade här.. hehe.
Men iaf, tungan är helt läkt, kunde äta mat direkt dagen efter för den svullnade aldrig upp, hur värt?!
Har umgåtts med vännerna och pojkvännen, festat, shoppat och gått i skolan ungefär!

Igår var jag david empa och sebben i stan och käkade middag och sen gick vi på bio. Mysigt! Sen åkte vi hem och jag och david gick hem till sängen direkt, väldigt trötta! Han åkte hem för någon timme sen för att spela match.
Jag har tryckt i mig massa godis och ska nu sminka mig och föna håret så får vi se vart jag drar mig sen, ciaaaao