Arlanda nästa!
Publicerat den

Nu är det 1h och 20 min kvar på passet, sen så tar jag bussen hem och packar det sista och sen drar vi till Arlanda! Kommer förhoppningsvis kunna sova på flyget eftersom att jag inte hinner sova innan. Får se om det blir någon uppdatering ifrån Alanya, annars skriver jag när jag kommer hem.

Heddåå




Nattjobb
Publicerat den

Sitter just nu på jobbet för ett nattpass, har massa energi dryck för att hålla mig vaken, ska nog gå bra!

Igår snackade vi resa och så vipps var den bokad! På fredag sticker vi till Alanya i en vecka, ska bli så skönt och kul! :) går av min andra natt på fredag morgonen och sen lyfter planet vid 13, så bara hem och kolla det sista i väskan sen dra till Arlanda!
Så idag slutar jag 7.15 så då ska jag hem och sova lite sen packa, har inte packat något alls så blev lite stressad nu men det går nog bra, hoppas natten imorgon går fort.

Ciao




Ledig
Publicerat den

Ledig igår och idag, hur skönt som helst! Igår åkte jag till Öregrund för att fira kusin Johan, vi satt på klipporna för en fördrink sen blev det fika och efter de gick jag julia och Johan ned på "stan". Väl där åt vi middag och drack gott, var hemma vid tolv då vi kollade lite klipp sen somnade vi. Idag när vi vaknade gick vi en sväng i hamnen sen la vi oss vid lägenheten och solade lite. Nu sitter jag på bussen hem.

Ikväll får vi se vad som händer, måste tas ett beslut om vi ska resa eller om det får vänta tills i höst!

På lördag blir det förfest i Öregrund och sen hummel som det ser ut!




Ledig
Publicerat den

Måste börja med gårdagen, kom hem vid elva till alunda efter kvälls jobb och vad står i mitt rum? Jo en ny säng!! Äntligen :D tack mams och paps. Jag hade en 180 cm förr men ville ha en 160 så fick de nu!
Inte nog med de så ringer pappa och säger att han har köpt en vattenskoter!! Åh vad jag längtar efter att åka till stugan nu och brumma järnet på den.
Så igår var en riktigt bra kväll! Fick även en ny topp av mamma :)

Idag så vaknade jag så skönt i sängen och klippte vid tolv. Sen har jag hängt med frida hela dagen, hon åkte hem nu för att tvätta och hämta dricka typ, ikväll ska vi ha planerings möte med gänget, börjar med middag och sen kika resor! Till de blir det lite dricka med, bra kväll.

Imorgon börjar jag halv fyra, sen får vi se om det blir lite äventyr på kvällen!




Tisdag
Publicerat den

Just hemkommen efter ett kort arbetspass på jobbet, endast fem timmar men det är skönt ibland!
Jobbar imorgon med och sen torsdag ledigt, sen jobb hela helgen. 6 dagar den här veckan men sen så blir det lugnt med två natt pass bara nästa vecka och sen ledig två veckor!! :)

Det blev ett kamera köp för oss, första gemensamma köpet, kändes vuxet :) vi är mycket nöjda och vill nu göra massa kul så man kan fota fina minnen.




Ledig helg!!
Publicerat den

I torsdags så gick jag hem halv fyra med ett stort leende på läpparna, ledig hela helgen, tre hela dagar!! :)

Igår så körde jag David till jobbet klockan sex, sen hem igen och fixa mig för kvällen som spenderades hos Gabbi med goda drinkar och fint sällskap. Blev en spårad efterfest också som vi liftade till, på ett flak.. Haha. Bad och lekar stod på agendan.

Väl hemma igen vid fem på morgonen somnade jag nästan direkt till ett avsnitt vänner på paddan. Förresten, vad skulle jag göra utan min paddis? Den är bäst!!

Nu ska jag slå på ett avsnitt PLL och invänta David som jobbar natt igen, sex imorgon bitti slutar han så han landar väl i min säng vid sju. Sen ska han få sova hur länge han vill, sen blir det sol bad och förhoppnings vis en sväng till stan, jag och David ska köpa en kamera :)

En bild ifrån i måndags när David bjöd mig på mat i Öregrund som avslutades med en glass på klipporna i solnedgången, sånna lätta och mysiga saker gör man för sällan! Ps den 30 juli har vi varit tillsammans i två år, vart tar tiden vägen? Nu ska vi bara klura på hur vi ska fira de!