24e april
Publicerat den

Nu var det ett tag sen jag skrev, men mycket har hunnit hända! Det stora är väl att jag tog körkort den 10e april!!! Vilken magisk känsla när man hade kört och han sa att det var godkänt, hjälp vad glad jag blev! Det bästa är att jag nästan alltid har tillgång till bil med, vi har tre stycken hemma nu, dock vinterdäck på en som står still för tillfället.. Ja nu är en milstolpe i livet gjord. Jag sa att jag skulle ta körkort innan jag fick barn, det var lite målet att ha kökort då, hehe. Men barn blir det nog inte än, får vänta lite!
Även plockat ut mina piercings, det gjorde jag dock innan nyår men ändå. Så nu har jag varken i naveln eller tungan, kändes som att det var dags och att den "tiden" var förbi. 
 
I påsken så var vi på middag i stan hos min moster på fredagen och sedan hos Davids farmor på lördagen. Fick åka nästan direkt ifrån jobbet i fredags då jag jobbade i Östhammar då. Men 20h storhelg hann jag jobba så det känns extra bra till nästa lön.
Jag är ledig idag, så ska fika i solen med Emelie och lilla Ivar. Får se om hon dyker upp snart då lär jag hoppa ur min onepiece och sätta på mig vanliga kläder.