Hockey dax!
Publicerat den

Just nu inväntar jag grabbarna så ska vi ta oss till Uppsala och gå på Djurgården borta. Ska bli så kul att få så dom spela igen, var för längesen! 

Idag så hade jag körlektion och sen sprang jag en vända på stan, fick tag på nya brallor och en T-shirt som jag länge velat ha! 
När jag kommer hem ikväll så ska jag och frida ha revenge maraton ovh imorgon bitti efter 6 så kommer David när han har slutat, äntligen. 





Söndag
Publicerat den

Min helg har vart mycket bra! I fredags efter hockeyn så inväntade vi David sen åkte han jag Jeppe och Johanna till Jeppes syster. Det blev chillkrök som var mycket underhållande! Fick även en liten dos av bebisgos, då blev jag varm i hjärtat.

Igår så hängde jag Johanna Appon och David hos Jeppe som ej var hemma, han var på lagfest men vi hade filmkväll hos han ändå.
Idag kollade vi innebandy och sen har jag kollat två filmer med mamma och pappa, bra avslut på en söndag!
Just nu är jag jätte trött, har blivit väldigt sent båda kvällarna så nu ska jag försöka somna snabbt.

Ps på torsdag blir det hockey!!!!! Äntligen!




Friday!
Publicerat den

Igår stod träning på schemat när jag kom hem, gick bra och shit vilket flås vi fick upp! Känns så kul att ha kommit igång och nästa vecka blir nästan ingen dag träningsfri. 
Idag så har jag vart ute och gått med Empa och Frida en sväng, skönt att prata av sig och att få röra på stela benen :)
Just nu så tittar jag på bilder och bara längtar tills jag ska färga och sätta i hår!! Ska köra på europeiskt hår denna gång, dyrare men förhoppningsvis bättre. Jag har alltså inte färgat mitt hår sen i...... september?? Så nu har verkligen håret fått sin halvårsvila, nu ska vi slita lite mera på de.
 
Nu ska jag åka till mormor och morfar och fika lite innan det blir baren dejt med jeppe och sen susar vi vidare till östhammar för lite hockey. Vad som händer mer ikväll är ej spikat, får se helt enkelt!
 
En bild på jr ifrån sommarstugan, nutte som sprang runt lyckligt i sin flytväst!
 



2014
Publicerat den

Hejdär! Här kommer mitt första inlägg för iår. Var väldigt längesen jag skrev och vad har hänt sen sist då.. dom stora sakerna är väl att jag har fyllt 20, julafton, nyår i fjällen och en andra tatto sitter nu på min kropp. 
 
Annars då? Jo jag har kommit igång med träningen igen, mycket skönt! Det här med gymkort var nog inte min grej när man inte har gym på den ort man bor på, allt tar så mycket tid och planering då. Nu går jag på fasta pass på friskis och det känns väldigt kul och givande. 
Körkortet då tänker ni, hoho. Jag kan säga att jag kämpar på och har väl inte allt för mycket kvar nu innan jag är redo. Har börjat plugga teori nu med så man är redo sen när det väl gäller!
 
Just nu bloggar jag i väntan på Sandra som ska plocka upp mig här så åker vi till stan och ska käka lunch på dragon med Millan! Ska bli så kul att bara sitta och prata om allt som har hänt och inte, haha! efteråt så har jag en körlektion med, hoppas den flyter på bra.
 
Nej nu ska jag packa väskan, ciao
Bild ifrån nyårsafton