Onsdag
Publicerat den

Ligger i sängen och inväntar martin, han ska klippas! Sen ska jag åka in till stan så fort som möjligt om det nu kommer gå någon buss? Det återstår att se.
Efter träningen så ska jag bums hem och fixa lite sen träffa david.

CIAAAAOOO

ge mig sommar



LOV
Publicerat den

Njuter till fullo av att ha lov! Har festat, umgåtts med pojken och igår och idag med vännerna! Var så skönt igår när jag frida och Empa låg i sängen och mös framför BB :)
Snart ska jag kila iväg och sola, efter de hem och duscha och fika sen får vi se om jag stannar hemma eller åker till david, beror på hur han mår.
Imorgon ska jag in till stan och träna, gud så skönt! Och på torsdag så ska familjen och david äta middag i stan och sen gå på bio, sen på fredagen fyller min pluttis 18år!!

Allt för mig, nu måste jag skynda mig så att jag inte missar soltiden!




Fredag, lov!!
Publicerat den

Började dagen med styrketest och step test, helt slut i kroppen nu! Sen skrev jag religionsprovet och lämnade in ett arbete så nu tar jag lov med gott samvete, hur skönt som helst!
Nu ska jag hem och kolla lite oc och sen fixa mig och dra till Sanne för att föra inför kvällens bravader, hörs




Torsdag
Publicerat den

Kom hem för någon timme sen. Har varit modell på praktiken idag till tavlor, sen åkte vi och lämnade in min mobil på lagning.
Har ätit middag och nu ska jag börja skriva på ett arbete, sen belönar jag mig med OC! Är helt fast i den serien just nu, galet.

Helgen ser ut att inte bli vilosam.. partynerven rycker!!

Puss



Söndag
Publicerat den

Imorgon så börjar sista skolveckan innan lovet, hej så skönt!
I fredags så var jag ledig så åkte till david i torsdagskväll så var han hemma på fredagen, vi lagade mat och gosade hela dagen tills chrille hämtade mig så åkte vi hem hit så klippte jag han!
Sedan vidare till storvreta på 19års middag hos Jenny, var super god mat och mysigt sällskap, hoppade utgång och åkte hem och sov.
Igår så bara tog jag det lugnt på dagen och på kvällen drog jag och palle krogen! Mötte upp några och åkte in med dom, mycket bra kväll med mycket dans i mycket höga klackar, mycket!!
Idag så har jag klippt morfar och pluggat lite, ska snart gå över till grannen och låna oc boxar, undra när jag somnar ikväll... hehe.

Saknar min prins som är på åland och spelar match.. men vi ses på tisdag på alla hjärtans dag iaf! :)

Tänkte bara berätta att jag lever, hejs