Kväller
Publicerat den

Jag bloggar för sällan, händer så mycket galet, spårat och konstigt i mitt liv just nu, men jag älskar de!!
Har jobbat hela veckan på dagis och imorgon är det dags igen, upp aptidigt men slutar iaf ett! Sen blir det en sväng till stan och sen hem för att sola och fixa löshåret! På lördag fixar jag naglarna med, snart är jag redo för Valborg.
Igår beställde jag ett par Nike air Max, sjukt snygga på bild, hoppas på att hinna få dom imorgon och att som sitter som en smäck på foten.
Nej nu ska jag försöka somna till någon film som vanligt, ciao




Gästinlägg
Publicerat den

Tjoho Sandrisen här! Passar på att gästblogga när jag ändå är här inne och fixat pärlans design, vad tycks? Tycker jennfier ska bli lite bättre på att blogga så nu hoppas jag hon gör de!
 
Puss på dig finaste jenn
 



Ny vecka!
Publicerat den

Helgen började med hår fix som ledde till att jag verkligen har den perfekta blonda färgen nu, love! Sen blev det fest, långt in på morgonkvisten. Gick hem halv tio och somnade som barn i sängen jag och David.

Lördagen spenderades bara hemma och myste med god mat och godis. Igår vart det lång promenad med David och Sanne, glass och fint väder. På kvällen så skjutsade David mig till Sanne så åt vi grönsker och dipp till film tittande, massa prat om saker som har hänt. Allt kommer bli bra, måste bara ge det lite tid gumman!
Fick hämtning av karln sen också så somnade vi sött hos mig.

Idag har vi lagat mat, bakat och övningskört! Gick ganska bra så ska försöka köra så mycket som möjligt nu så jag kan börja ta lektioner sen.

Nu ringde Sanne så hon kommer och hämtar mig strax så ska vi mysa ikväll igen!

Hejs




Onsdag den 10:e april
Publicerat den

Åre var jätte bra, skidor med fint väder, cider, gos och lycka! Åkte hem på söndagen och David körde ända hem så han var lite trött stackarn.. Vi beställde thai mat och åkte hem till mig och bänkade oss framför storvreta matchen som dom tyvärr förlorade.. 
I måndags tränade jag och åt sedan pannkakor hos Frida, vi hade mycket att ta igen sen jag var borta, hon ringde mig tre gånger på vägen hem och frågade om jag var hemma snart, haha. 
Igår så jobbade jag på dagis först och sen färgade jag håret, var less på min utväxt och ville bli BLOND nu, så ja nu är jag väldigt ljus, måste dock slänga i lite till färg på vissa längder eftersom att dom var slingade så att det blir jämt. Frida blev också lite ljusare!
 
Idag så ska jag jobba kväll, börjar tre så ska snart börja göra mig redo för att åka :)
 
Slänger kanske in en bild senare på håret, ciao



Åre imorgon!
Publicerat den

Nu var det ett bra tag sen jag skrev här.. men mitt hjärta är alltså hemma igen, nu är allt som vanligt igen. 
Imorgon så tar vi natt tåget till Åre, åh så underbart de ska bli. Så idag var jag på gränby med mamma och handlade det sista, ett nytt underställ, nya skidhandskar och en stor väska att packa i. Vi blir kvar tills på söndag.
 
Har egentligen inte så mycket mer att dela med mig av, har levt i en fest bubbla på senaste tiden men man är ju faktiskt bara ung en gång. Ska komma igång med hård träningen igen efter Åre, ska bli skönt.
 
hejs