tjo
Publicerat den

Sov med david igår till idag, lite jobbigt att åka till skolan aptidigt när han ligger kvar i sängen..
Gick i skolan och sen ner på stan och piercade tungan, gjorde faktiskt lite ont. Är inte så svullen än men blir väl de imorgon. Staven är så himla lång så den typ skaver!!
Nu ska jag kolla halv åtta hos mig och sleva i mig lite youghurt.

Nu har jag helg igen, hur skönt?!?



måndag
Publicerat den

Idag hade jag sovmorgon, åkte in för en lektion som varade till lunch sen var det håla tills halv fem då vi skulle prova studentmössor! Så jag frida och kajsa åkte på utflykt till citygross, haha. Fick med mig lite godis till skåpet.
Har nu äntligen beställt mössa, så jävla taggad nu på att bara springa ut!! Tog en kashmir mössa med äkta guld och grejer, det finaste ska det vara, man tar bara studenten en gång! Sen beställde jag lite små saker och en student hood såklart!

När jag kom hem gick jag och handlade åt mamma, sen kollade jag idol med henne. Nu ligger jag redan i sängen, är helt utmattad.. ska nog försöka somna till "the last song" snart. Åh vad jag hatar att sova själv... jaja imorgon kommer david igen.



helgen
Publicerat den

I fredags så följde jag med frida som impuls piercade sig, gaaah hon är så snygg i de!
Sen så åt jag middag med familjen och sen kom david hit. Vi gjorde inte så mycket alls utan bara var med varandra eftersom att vi inte hade träffats sen i onsdags morse, haha oj inte så länge som det kändes kanske..
På lördagen så kollade vi film och kollade hockeyn! Blev så jävla less efter matchen.. tur att mamma kom hem med massa kakor...
Sen beställde vi mat och efter det så gick vi till sanne där sanne, sandra, david, empa, sebben, tobbe och jag var! Var kvar där tills alla blev lite för trötta och sanne skulle till gurra.
Gick hem med sandra tobbe och david och väntade på sandras buss med lite chips, hehe. Sen somnade jag och david ganska fort!
Vaknade idag och har ätit lunch och bara myst, riktigt skön helg.
Nu ska jag ta tag i mitt rum som är super stökigt efter att david precis lämnade huset, som vanligt! haha.

Har ganska ont i tragus piercingen idag.. pillat för mycket :( och på onsdag blir det nästa piercing också!!





torsdag
Publicerat den

I tisdags kom david hit och plugga satan med mig, haha så söt! Fick inte göra något annat förrens jag kunde de vi hade på. Sen kollade vi lite film och bara mös!
Igår var det skolan och dragon med millan, fy så gott! Sen åkte jag hem och sov i några timmar och sen gick jag ner och la mig i min säng, sov väldigt mycket alltså.
Idag gick jag upp tidigt och åkte och fick mina naglar gjorde av sandra, vart super! Sen drog vi ner på stan och gjorde våran impuls piercing!! Bild kommer :)
Sen hem och sov tills nu, haha. Tror jag börjar bli lite sämre nu så därför jag måste sova så mycket. Nu kollar jag på hockeyn, elitserie premiär (ÄNTLIGEN!!!) för fina dif som möter hv71 på bortaarena. Nej nu ska jag fortsätta kolla,

LOVE / J




bull är tillbaka!!
Publicerat den

Frida följde med till Fyris idag, och gissa vad? Hon ska börja i våran klass igen!! Skriver av sig ifrån bruks imorgon, woho ;)
Annars så har vi bara jobbat med företaget idag typ, går frammåt nu, äntligen! Så imorgon så börjar vi med företag och sen har vi prov... tog hem böckerna idag och ska plugga satan nu! Sen kommer david och ska förhöra mig, haha.
Imorgon så ska jag gå till tandläkaren och ta bort mitt tandsmycke så att jag kan bleka mina tänder snarast! Ska bli så skönt, både under och över käke.

På torsdag blir det nog två piercingar!! och sen förlängning av naglarna, underbart!

PUSS J



levels
Publicerat den

Hallå där bloggvärlden!
Ligger just nu i sängen.. själv.. usch så det suger.
Började dagen med david och sen till skolan, hade naturkunskap och sen lite svenska sen drog jag ner på stan med sandra och käka cupido! Bestämde även en liten impuls piercing som ska göras i veckan ;)
På torsdag blir mina naglar till det vanliga igen förmodligen, ska förlängas!

Nu till imorgon som kommer bli en stor dag förhoppningsvis, hihi ni får veta imorgon!!!

LOVE / J




ny blogg
Publicerat den

Bestämde mig för att göra en ny, en egen blogg.
I fredags vaknade jag hos david, han åkte till skolan och jag sov vidare. Sen fixade jag mig lite snabbt för att åka hem och möta upp frida. Vi fixade oss för fest och drog sen hem till henne och förade där med empa sanne sebben och sandra! Första gången sandra vågade sig ut på fest i alunda, super kul att du följde med pluttan!
Sen gick vi vidare till åsberg där det var mera folk, festade på tills vi inte orkade mera då vi gick hemmåt. Åh glömde nästan, jag och sandra var på en liten nattutflykt. Sjukt kul var det, haha!

Igår så var det fest igen, vi struntade i att åka in till stan på kulturnatten och körde en repris hos åsberg. Lyckat även denna gång, höll igång ganska länge och vandrade hem med davvisen. Vakade idag av att han var försenad till jobbet så han fick brådis och jag somnade om.. Gick upp vid tolv och har bara spenderat hela dagen med mamma och städat mitt rum inne i huset. Nu är david på väg hit så ska vi kika idol och sen kolla klart på en film som vi har påbörjat.

vi hörs, / J

fem dagar kvar till helg igen..wiho



Välkommen till min nya blogg!
Publicerat den