Nyklippt
Publicerat den

Idag jobbade jag till ett, sen åkte jag hem och vände för att åka till Sofie och Colin! Busade på där till halv fem med massa snack som vanligt :) 
Nyss kom frida och klippte mig, Gud så skönt!! Nu är de kort kort men spelar ingen roll det är inte lika slitet nu och har ändå typ aldrig utsläppt utan löshåret i. 
Känns som att utseendet har varit i skuggan ett bra tag nu, smink, vad är de? Haha.. När jag jobbar har jag aldrig smink och bara en tråkig tofs. Men imorgon så ska jag boka en tid för vaxning och färg av mina bryn, välbehövligt minst sagt. Sen nästa vecka tänkte jag hitta tillbaka till gymmet, när var senast? April? hjälp. 
Håret är just nu hemskt, färgen är så äckligt ful. Så jag ska färga igen nästa vecka med, skööönt. 

Nej nu ska jag ha tv kväll med mig själv, imorgon börjar jag halv nio till halv fem men sen är det helg och jag får umgås med min David igen :) 





18e september
Publicerat den

Igår när jag nästan precis hade somnat så kom David och överraskade mig, åh så glad jag blev! Hann ju inte ses men att bara få sova bredvid han igen. Vi har knappt setts alls på sista tiden för att vi jobbar om varandra helt! Men på fredag kväll så ska vi laga mat och bara mysa hela kvällen :)

Nu sitter jag på dagis och har rast, jobbar till halv fem idag. Har busat med dom minsta idag på förmiddagen, smälter för dom!! Längtar ju så mycket tills jag får en egen knoddis.
Imorgon ska jag hem till Sofie och Colin och hälsa på!

Hejs




16e spetember
Publicerat den

I helgen fyllde min bror 17 år och vi hade släktgolfen. Min moster tog hem priset i år, och Jonathan kom ett slag efter! På kvällen var vi hos Jeppe och sen vidare och festade hela kvällen, avrundade med grillat hemma hos frida med henne och Jeppe. Sen så kom jag hem till en trött David som skulle upp på dykar kurs. Nu är han äntligen certifierad dykare!! :)

Ja vi har även bokat nyår nu, äntligen så blir det nyår i fjällen för oss! Sjukt taggad redan nu, en vecka med bästa vännerna, skidåkning och fest!

Idag är det jobb, har rast nu! Sen är det jobb resten av veckan också på dagis, kul :)

Hejs




11e september
Publicerat den

Börjar inlägget med att Gratulera min kära vän som idag blir tjugo barre! Grattis igen Jossan :)

Jobbade tidig morgon idag men slutade ett så de var skönt så har man hela dagen kvar att göra något. Jag har kollar två repriser på paddan och tagit de lugnt, sov så dåligt inatt så är ganska trött idag.
Ska snart laga lite middag och sen ut och köra tills sju då gänget ska ses och snacka om nyår, haha nu är vi ute i tid!

Annars så skulle jag vilja komma iväg till huvudstaden någon dag snart och shoppa lite höst kläder. Får ta med mig mannen min för han ville också handla lite nytt!
Såg även iphones nya modeller och fastnade för 5s i guld, väldigt fin så den får de bli när min 4a inte orkar mer.

Vill tillbaks till värmen..




10e september
Publicerat den

Igår jobbade jag lång dag på dagis till fem, men den gick fort! Busade på hela dagen så var ganska trött igår kväll. Åkte och grattade mormor som fyllde år med tårta och släkt. Sen hem och gick kvälls prommis med frida, vi har en grej på gång som kan bli riktigt bra!!

Idag är jag ledig för dagis är stängt. Sen jobbar jag på hela veckan och även hela nästa vecka. Så jobb rullar på och det känns skönt att jag bara har tre dagars hål den här månaden :)

Väntar fortfarande på mina reebok sneakers, dom kom men var alldeles för stora.. Så nu har jag bett om en ny storlek!

Visstja, jag har blivit brunett! Måste färga håret snart igen eftersom jag var blond så biter inte färgen så bra första gången när jag inte färgade det så mörkt.