Första oktober!
Publicerat den

Nu var det ett tag sen jag bloggade, men jag har jobbat på och kan berätta lite om min helg. I fredags jobbade jag till halv fem sen hem och fixa lite och sedan vidare till Östhammar. Väl där så hängde jag och David med Emelie och Sebben hela kvällen, vi spelade spel och åt glass, mycket trevligt. På lördagen var det tidig uppstigning för riskettan för mig och Emelie, gick ganska fort och skönt att ha de gjort nu!
Sen åkte jag med några till Öregrund och sen blev det lunch på sibylla innan vi begav oss hemåt igen. 
 
På kvällen så kom Johanna Emelie Frida Linnea och Amanda hit på förfest, det var jätte trevligt och tiden sprang iväg. Sen åkte vi in till Salu och spenaderade kvällen där med väldigt mycket folk. Mini firade Emelie med som fyllde 19 år på tolvslaget :)
 
I söndags så skulle jag upp och färga håret hemma hos natta i österby, tog lite sovmorgon och fick skjuts av bästa morfis. Blev ganska mycket mörkare nu men det känns bra :) kvällen sen var bara degande på soffan. 
Igår så var jag Johanna Matte och Frida in till stan och käkade på dragon och sen gick vi på bio, snabba cash 3, jag tycker att den var väldigt bra. Visst fanns det en sak som jag bara ville ta bort ur filmen för de var sämst!!
 
Idag så ska jag jobba i östhammar ikväll, sen resten av veckan i alunda och helgen i östhammar igen!
Nej nu ska jag ta en dusch sen glida över till Frida.