fredag
Publicerat den

Vaknade mera posetiv idag! Tänkte på allt roligt som kommer snart. Först lov i en vecka där vi ska festa loss, sen åre i en vecka med min prins. Och över sista april så åker vårat party crew upp till fjällen för ännu mera skidor och fest, oj så bra!
Idag har jag två klippningar och sen ska frida klippa mig. Sen får vi se vad jag roar mig med resten av dagen, nu ska jag kika gårdagend BB, hejs!



hemskt
Publicerat den

Skulle kunna börja gråta just nu pga mitt hår.. Varför klippte jag av det när jag hade så långt?! Jag klippte av det och var nöjd, men sen satt jag i löshår och idag togs det ut, finns bara några hårstrån kvar på mitt huvud, och piss kort är det med, ser hemskt ut.
Imorgon så ska jag tvätta och göra iordning mina clips, kan inte gå såhär.. fyfan.
Vill shoppa också för att få upp mitt humör och självkänslan.. den ligger på minus nu, åhhhh.

Får se vad jag hittar på annars imorgon, har ju lov nu så ska sova bort all ångest om mitt hår.

Det enda posetiva med idag var att DIF vann, äntligen <3



måndag
Publicerat den

Ligger i sängen i min onepiece och myser med chips framför tvn! Det är jag värd efter mitt helvette idag när jag skulle hem, inget gick min väg.. men kom tillslut hem.

haha orkar inte ens skriva mera, hejdå



friday
Publicerat den

Klockan ringde fel imorse så missade min enda lektion, haha.
Så nu ska jag gå upp ur sängen och duscha och fixa lite, sen ska jag åka till stan med frida och shoppa lite och fixa saker inför kvällen!



Bästa



Hemma
Publicerat den

Ligger kvar i sängen idag för att jag inte mådde alls bra imorse när jag blev väckt.. så vilar nu tills klockan fyra då jag ska gå ner till natta och färga håret, oj så efterlängtat!
Igår så kom david in till stan när jag hade slutat så vi gick och åt mysig middag och sen shoppade vi. Jag köpte bara en ny plånbok men han shoppade loss, jag var med och valde mycket snyggt! ;)

Jag har ingen mobil och har inte haft det sen i torsdags, alltså en vecka imorgon. Hur har jag klarat mig? Har inte ens haft en låne mobil. Men det har funkat och vart ganska skönt.. I helgen får jag tillbaka den!

Nu ska jag sova lite till, hejs