20:e Augusti
Publicerat den

Ser att jag inte har bloggat något alls sen Alanya. Resan var galen, skrattar nästan högt för mig själv när jag bara tänker på alla sjuka stunder. Klubbarna där var verkligen bra, grym musik och vilket ös. Har nog aldrig varit så svettig som jag var där, haha. Kan bero på att på nätterna gick aldrig tempen ner under 30 grader.. Så för festerna var oftast ganska nakna. Vi fick två rum men använde bara mitt och Fridas rum som garderob, sen bodde alla i grabbarnas enorma lägenhet med två ballisar!
Visstja, höll på att glömma att David följde med. Han skulle inte de så det var jag Frida Jeppe och Emil som skulle åka men så överraskade vi alla med att David satt vid Gaten med en öl, gissa om dom vart glada. Jeppe skrek av lycka och sprang fram till David och hoppade upp i hans famn, Emil trodde inte de var sant och stod och kände på David ett tag, mycket uppskattat och roligt ögonblick!
Tänkte dela med mig av några bilder till er iaf! När jag kom hem så vart jag tok sjuk, feber och förkyld. Rehab i fem dagar innan Båtveckan helgen, körde på i två dagar till och ja jag är inte helt hundra än.. 
 
Den här helgen har jag jobbat tre nätter, hjälp va jobbigt det var, att hålla sig vaken alltså. Men det gick tillslut med massa cola och energi dricka. Kändes mycket bra att gå ifrån jobbet och ha de klart! Bestämde mig i fredags innan jag gick på första natten att om det går bra ska jag belöna mig med något. Sagt och gjort, nytt löshår på ingång (i en ny färg) och nya sneakers ifrån reebok!
 
Snart ska jag äta lite tacos och sen bara slöa framför dom sista avsnitten av skärgårds doktorn, såå bra! Imorgon hoppas jag att jag får med min vapendragare på en utgång, ciao
 
Bilderna är lite blandade ifrån olika stunder, enyoj