Fredag 25e maj
Publicerat den

Skulle kunna skriva hur mycket som helst som har hänt men håller mig till idag.
Skrev mitt sista prov i gymnasiet, bra gick det också så det kändes som en lättnad!! Sen ner på stan där jag spontanbokade en resa till KRETA Med hjärtat, vi åker hemifrån vid fyra på morgonen imorgon för planet går sju. Ska bli så skönt med en vecka sol och bad och bara rå om varandra i värmen!
Shoppade även en heeel del idag, bland annat mina studentskor! Sjukt snygga och var så glad att scorett äntligen hade fått in dom igen. Fick hem mitt löshår här om dagen också, tack mamma! :) nu är jag redo för studenten när jag kommer hem.

Får se om jag slänger upp lite inlägg under resan om vi har fritt internet på hotellet, pusshej!




Lördag
Publicerat den

Igår så åkte jag till sannes nya bostad! Vi åkte till mickis och sen vidare till killarna och var där resten av kvällen! Var så himla kul att få träffa henne igen så vi ska ses ikväll igen!
Snälla pojkvännen kom och hämtade mig på natten så åkte vi hem till han och sov.

Idag har vi bara tagit det lugnt och nu är jag hemma, håller på att laga mat, har blivit king i köket så gör egen rödvinssås nu!! Sen ikväll kommer frida och Sanne över på lite vin o mys, får se vart kvällen tar oss!

Ciao




OC
Publicerat den

Nu har jag pluggat färdigt för idag, inväntar mamma som är på ica och handlar, hon ska göra fruktsallad!! :D Sen blir det OC hela kvällen och natten och kanske smyger mig på min chipspåse jag har i friggan också.. haha åh vad jag vill bli helt frisk så jag kan börja springa, jag bara tjockar hela tiden...
Imorgon är det prov och sedan ett "möte", sen har jag helg. Okej det känns som att jag har helg hela tiden med något avbrott här och där för några timmar i skolan (y)
ciao



update
Publicerat den

Vill börja detta inlägg om min skiva, som var den absolut bästa skivan i stan! Sjukt mycket partyglada utklädda gäster, världens bästa klass och massa festande. Jag vill tillbaka, det var så kul, nu vill jag bara ha studentfesten och köra en repris! Rekomenderar alla att ha sin skiva på flustret, vilken stämning!
I tisdags dagen efter så fick vi som tur var ledigt.. sov till två och sen åt jag och David lite innan vi kikade på film. Sen kom mamma hem och såg till att vi fick i oss middag! Vi sov även för första gången i friggan som vi gjorde klart då på kvällen. Var hur mysigt som helst!
Igår var jag i skolan några timmar och hade religion och sen svenska där man fick reda på vad man har kvar, och jag är helt klar!!!
Idag så blev det en miss, skulle ha åkt in till skolan istället för att ha praktik men det var ingen föreläsning? Så jag vart hemma, lika bra de med hostan och så hinner jag plugga massa tills imorgon då det är prov.. men jag ska inte klaga.
Har två prov kvar i rättskunskap och en hemskrivning i religion.. hehe. Sen tar jag studenten!!!



Helgen
Publicerat den

I fredags blev shopping, till både mig och friggan! Ska ta lite bilder där sen och visa er, får nog hem soffan imorgon förhoppningsvis!
Sen blev det thai mat och hockey mys med älskling.
Igår så åkte David till östhammar och kollade på stadsloppet och sen spelade golf, jag var kvar här hemma och fixade i friggan med lite blommor och sen med min outfit tills imorgon, känns bra taggande nu!!
På kvällen så åkte jag till david så kollade vi hockey med empa och sebben, sen åkte vi hem och sov.
Vaknade idag och åt lite frukost innan vi åkte till alunda, då klippte jag han och sen åkte han vidare in till stan för att handla till hans outfit imorgon.
Nu pluggar jag lite.. Har två prov imorgon men det är sjukt svårt att koncentrera sig, tänker bara på massa fix tills imorgon. Snart ska jag ta en pause och gå på barnkalas, Elsa blir hela 6år!!

Puss och kram skumbanan




Kvällsfunderingar
Publicerat den

Pratat med farmor idag, som vanligt vart det ett väldigt långt samtal, fina farmor! <3

En sak som slog mig ikväll i sängen var att man nog inte tar vara på allt bra man har, man måste stanna upp ett tag och bara njuta och tänka på allt de underbara man har! Bara en tanke men den är ju så sann, imorgon kommer bli en riktigt bra dag, ska bara spendera dagen med underbara människor.

Allt för mig,




långt inlägg..
Publicerat den

Mycket har hänt sen sist..
Först skivan förra torsdagen, som jag vart sjukt besviken på.. vad är det för mening att ha ett tema och inte ens klasserna är utklädda?? Ganska dåligt med folk också osv.. Tur att vi hade en grym förfest här som gjorde oss pepp och vi körde vårat race!
Hem kom vi inte heller.. jag och David tog en taxi till fyra mackarna för att köpa mat och sen åkte vi hem till pelle och sov där, tur att han var vaken och snäll som blåste upp en dubbelsäng till oss!
Aja våran skiva är på måndag och den kommer rocka med mer folk och mer utklädda! Själv ska jag vara maja gräddnos, hehe.

På morgonen så fick vi ta bussen hem till östhammar efter tre timmars sömn.. sjukt bakis hoppade jag sedan i en bil upp till fjällen med gänget, blev en del galenheter där uppe och efter en femdagars så är man rejält sliten och de togs ut på min kropp i form av feber och en hemsk hosta.. så jag var hemma ifrån skolan igår och idag från praktiken. Sandra var här på sin lunch så vi snackade av oss massa om allt som har hänt, hade inte träffat henne på en vecka! Så imorgon åker vi till stan för lite shopping och mat, sen hämtar mamma oss så åker vi till ikea och handlar grejer till friggan :)

Helgen är väl ganska planerad redan, på lördag så ska jag och David kolla på stadsloppet i östhammar och jag ska klippa han under helgen också. Annars ska jag bara ta det lite lugnt och vila så att jag är frisk på måndag! Lite plugg bör också skjutas in om jag ska kunna prestera på mitt prov på måndag.

oj va långt det blev, hade mycket att dela med mig av helt enkelt! ciao