20e december
Publicerat den

Idag har jag varit i stan hela dagen, färgade och klippte Mina, klippte Maja och Julia också! Sen åkte jag hem och mötte upp Frida så var vi på nyårs möte, hur många vi har haft nu vet jag inte.. haha. Men nu är nästan allt klart! Beställde även hem två klänningar idag, ska testa dom och se vilken det blir, fina pappa som betalar den! 
 
Imorgon så ska jag ha två klippningar på förmiddagen och sen åka och hälsa på Mickis, var så längesen nu så vi har nog en hel del att ta igen. På kvällen vet jag inte om det blir utgång eller myskväll, det får vi se. 
 
ciao 
 
saknar mitt långa blonda svall jag hade förra sommaren.. ska nog bli blond igen ändå, hehe.



19e december
Publicerat den

Det var ett tag sen jag kikade in här, och mycket har hänt. Några stora saker var konserten vi var på, SHM. Vilka gudar, dom kan verkligen sin grej, ryser när jag lyssnar på deras låtar fortfarande. Nu längtar jag väldigt mycket tills i sommar då det blir summerburst med hela gänget!
 
En annan sak som har hänt är att jag har fyllt år :) Fick en massa fint, bla nya skidor!!! Vill bara testa dom nuu, och dom var så himla fina med. Firade på släkten på dagen och på kvällen så bjöd jag hit tjejerna på middag och sen kom även alla killar och vi hade en stor och väldigt lyckad förpärla innan vi åkte in till saluhallen och fortsatte kvällen där.
 
Om vi ska gå tillbaka till nuet så har jag jobbat i östhammar den här veckan, skulle ha jobbat på dagis idag men fick ringa och sjukanmäla mig imorse, mår illa och är yr, håller tummarna för att jag inte blir magsjuk nu.
Imorgon ska jag in till stan och färga och klippa igen, sen äter jag middag där med!
 
Decemeber har gått fort, nästan för fort! Bara fem dagar kvar nu innan julafton, skönt att jag bara har en julklapp kvar!