Tre och en halv timme kvar..
Publicerat den

Idag så åkte jag till skolan och skrev svenska prov som gick helt okej! Sen åkte jag till gymmet och tränade, och sen blev det en solning, shit så bränd.. Orkar ej..
Kom hem och har nu gjort första blekningen av mina tänder, syns knappt nu men ska på dom igen innan nyår! Fick världens finaste pälsjacka idag av mormor, kan visa er senare! :)
Nu kollar jag bonde söker fru och ikväll kommer david! Shit jag fyller år snart!!!!! :D




Maggan!!!!
Publicerat den




Nyfärgad
Publicerat den

Färgade håret idag så nu har jag en mildare utväxt än min förra blekta.. Blekningen får komma tillbaka till sommaren igen sen!
Drog ner på stan med Emilia och frida och åt på cupido, sjukt gott för var så hungrig så jag höll på att dö.
På bussen hem pluggade jag lite svenska tills imorgon, prov då.. Får se hur det går!
Efter skolan imorgon så ska jag först på stan och handla lite sen till Sebastian och klippa han sen vidare till gymmet och köra ett pass! Kanske solar efter också så att man får lite färg till helgen :) sen hem och gosa med david.
Ciao




Hemma
Publicerat den

Fick komma in till tandläkaren efter en timme och fem min...?? Aldrig dit igen, nu går jag i stan eller Östhammar istället.
Jag tog iaf bort mitt tandsmycke eftersom att jag ska bleka tänderna! :D ytlig vecka nu verkligen, imorgon så ska jag färga håret och göra mina ögonbryn, på onsdag ska jag bleka tänderna och på torsdag så ska jag fixa naglarna! Allt inför helgen ;))

Blev firad av släkten i lördags , var jätte mysigt att ha alla här! Även fast inte mina två fastrar kunde komma. Fick ett supervarmt dubbletäcke och bäddset, jag och david sov med de redan på kvällen! Två parfymer, pengar, mys filt, chocklad, lampa, stor tavla och lite smått! Blir firad av familjen och david på torsdag :)
David har varit här sen i fredags tills idag, mysigt! Får träffa han på onsdag kväll igen då det är våran dag!

Tränade gym idag på kondition och styrkan, känns som att min kropp är på väg mot rätt håll!
Nu ska jag försöka plugga lite svenska och sen somna till någon film. Hejs.




I väntan..
Publicerat den

Sitter hos tandläkaren och har väntat 40 min nu.... Usch så segt, missar massa i skolan också. Bloggar mera ikväll om varför jag är hos tandläkaren och om min helg! Puss




fredag
Publicerat den

Var ute igår och gick och snackade jätte mycket om nyår med tobias, får hoppas att det blir precis som vi vill! Sprang även en bit sen, hem och åt annanas och sen var det bums i säng för det blev så sent.
Vaknade till klockan idag och kämpade mig upp för att ha kondition och styrka, hjälp vad slut jag var efter 2h men det var kul och sjukt bra träning!
Åkte hem och har storstädat mitt rum och satt upp ljusstakar, tack mamma för städhjälp som vanligt, hihi du är bäst! :)
Har precis duschat igen så ska torka håret nu så ska nog david vara här om en kvart, imorgon så är det fix på dagen och sen vid fyra så kommer släkten och firar mig!




tisdag
Publicerat den

I fredags så kom david och vi kollade på innebandy, sen åkte vi ut på raggarrunda till österby med frida som tog sitt körkort i fredags!!!! :D Träffade kajsa ett tag och sen hem, jag och david somnade innan elva tror jag, lite trötta....
På lördagen så åkte vi till östhammar och på kvällen hem till herr jansson. Han bjöd på raj, jag spenderade mest tid i källaren med linus och david där det var tävling, hahaha.
På söndagen åt vi på sibylla med grabbarna och sen hem till david och kollade film med massa godis.
Igår kom mamma och hämtade mig efter skolan så åkte vi runt hela stan och handlade massa till helgen, kom hem vid halv nio och var helt slut så hann ej plugga. Jag fick med mig ett par skinnshorts och små grejer.
Idag gick jag på stan igen och köpte nya träningsbyxor och en present till morfar som fyller år idag!

Precis kommit hem nu efter en mördar springrunda, hej och hå vad jobbigt det var idag! Har ju iofs inte sprungit på hur länge som helst men nu ska jag komma igång igen. Kommer ha styrka och kondition varje måndag och fredag 2h per gång i skolan nu, det är mitt individuella val. Så nu ska jag få in några springpass i veckan och även besöka friskis lite mera..
Nej nu ska jag duscha och sen plugga för sen kommer david, han kommer få hjälpa mig plugga!

PUSS J




fredag
Publicerat den

Imorse var det riktigt jobbigt att gå upp, jag och david snoozade alldeles för länge så att det blev stressigt sen. Åkte till skolan idag för att skriva ett matte b prov på morgonen. Det var inte så svårt tycker jag, hade jag pluggat och haft en miniräknare så känns det som att jag hade klarat det!

Nu sitter jag i ett gruppis och fördriver tiden tills millan kommer, då ska vi jobba lite med företaget, säg till mig om ni vill köpa våra tygpåsar! Slänger upp bilder på alla motiv här sen.
Efter de så hoppas jag på lunch på dragon eller cupido sen ska jag hem till pelle ett tag också!

Ikväll så ska jag kolla på innebandy, stenhagen möter alunda, kan bli underhållande! Sen får vi se vad jag gör.

CIAO



Önskelista
Publicerat den



Här är några saker som jag önskar mig, hoho




onsdag
Publicerat den

Har varit hemma mån-ons för att jag har varit sjuk. Har inte haft ork till något men nu börjar det äntligen kännas lite bättre, imorgon börjar jag ett på praktiken så ska försöka jaga mig dit! Då får jag äntligen träffa sandra med, hundra år sen typ!

Nu ska jag sova lite igen och sen kolla på tv resten av kvällen.

Less jag blir.. klänningen jag skulle beställa tills jag fyller 18 finns inte i min storlek :( jaja har nog hittat en ny nu!

den är ju skitsnygg... hejdå.




söndag
Publicerat den

I fredags så drog jag iväg med brudarna, var kul tills jag och empa bestämde oss att åka till östhammar och sova där. Du kommer aldrig ge dig va?
Vaknade upp med min fina och vi gosade hela morgonen, sen åt vi frukost och dom skjutsade ner mig till konsum där jag mötte upp sebben. David åkte vidare på match och för mig och sebben var det speldags igen! Vi köpte chips, godis och läsk för att hålla största möjliga fokus uppe! Satt där i ungefär fyra timmar och nötte med han sen kom empa och jag åkte hem.
Väl hemma så åt jag och duschade sen fixade jag mig lite snabbt och gick till tobias, där satt grabbarna och förade. Jag var bara sällskap och ensam tjej, men det gör inget när jag är med dom, jag är van! haha. Sen vidare till jeppe och sen till bussen mot östhammar. Vi drog på fest hos chrille, blev väldigt mycket folk men jag bestämde mig för att gå hem. Var så trött och hade min jobbiga hosta så david kom och hämtade mig så åkte vi hem. Skulle kolla på en skräckis men jag kollade bara lite innan jag gick in på rummet och la mig och dirket efter kom david. Hostade mig till sömns.. usch hatar det. Tur att inte david störs av det iaf!
Idag så åkte jag med david som körde till alunda för att han skulle till stan och köpa en ny tv, så jag hoppade av i alunda. Åkte till mormor och morfar ett tag och fikade för att det är fars dag.
Sedan sov jag tills nu, alltså typ fyra timmar, somnade till svensson svensson filmen. Mår lite bättre nu men ska kurera mig riktigt nu så att jag blir frisk fooort!

Inte nu i helgen som kommer men nästa så ska jag ha kalas för släkten, middag och helkväll här hemma. Och helgen efter så blir det utgång x 2 för mig! woop woop.

Grattis världens finaste pappa på fars dag, du är bäst!! <3




fredag
Publicerat den

Igår kom david och sov här tills idag, han gick upp tidigt till skolan imorse. Stackarn fick stå ut med att jag hostade mesta dels av natten, men han hade inte hört något så det var väl tur. Har hunnit klippt två stycken nu på förmiddagen (y) dags att äta lite lunch nu kanske, sen ska jag träffa tjejerna ikväll. Träffade sanne en snabbis igår och vi planerade lite inför kvällen, ser bra ut!

PUSS




helg
Publicerat den

Min helg började igår med lång natt promenad med frida!
Sov lagom länge idag och inväntar nu frida igen, ciao


bild ifrån i helgen på chrille och mig!



tisdag
Publicerat den

Idag så hade vi kundpass i skolan, jag klippte en kille och sen tvättade frida mitt hår, skönt.
Kom hem och har bara degat, nu ska jag slänga på mig lite varma kläder och gå till bussen för att möta david, sen ska vi till ica och handla lite.

Visstja, köpte en pom pom mössa igår. Blev en svart med brun pälsboll!



måndag
Publicerat den

Inte bloggat alls när jag har bott i östhammar men har ej haft tid eller ork :) Nu kommer en snabb update om vad jag har sysslat med:
I onsdags och torsdags så tog vi det bara lugnt och träffade empa och sebben på kvällen och då blev det spel och gotti. Sen på fredagen så åkte jag till stan på kvällen och grattade min fina millan som blev 18år! Middag och sen utgång för några, jag åkte då hem till östhammar igen. (om tre veckor så går jag också ut lagligt, wiho!!) På lördagen så var det festligheter hos david på kvällen, jag körde på tills jag blev för trött och sängen ropade på mig. Igår så var vi och åt pizza på dagen och sen åkte jag david och linus hem till joel och kollade film.
Därefter så åkte vi till david igen och chillade ett tag tills vi åkte till alunda och sov här inatt.
Inatt ska jag alltså sova själv.. kul när man har sovit med han i över en vecka i streck.. Jaja bara hålla ut! Nu ska jag snart sova, väntar samtal ifrån david först bara!
Visstja, går bara två dagar till i skolan sen har jag långhelg, okej så är det ju alltid för mig nästan men nu har jag ingen praktik på torsdag så helg på onsdag redan!!

jag har världens bästa, kärlek till dig lilleman <3



onsdag
Publicerat den

Igår så var jag med jossan hela dagen, vi åt mat, fikade och kollade på playa del sol! Sen så kom david och vi sov i friggan inatt, mysigt.
Idag har vi bara latat oss som vi är bäst på, sen klippte och färgade jag monica, skönt med pengar! Sen åt vi middag och david åkte på träning, nu ska jag packa lite och slänga i en toning i mammas hår och sen kolla bonde söker fru och därefter direkt ta mig till bussen som tar mig till östhammar.

CIAO




trött..
Publicerat den

Ställde klockan idag så att jag bara fick sova till tolv, annars sover jag utan probs till halv 3/3, lite långt kanske. Har precis ätit frukost och nu ska jag klä på mig och fixa lite. Ikväll kommer davvisen hit så att vi slipper sova ensamma :) sen åker jag och boar i östhammar ett tag, PUSS

den här hårfärgen ska jag färga tillbaka till, här gick jag i åttan eller nian tror jag.. skulle ju inte tacka nej till längden jag hade då heller